(FOTO) MADONA ODBRUSILA ZBOG GOLE GUZE: Ja sam slobodna i neustrašiva!
Foto: Profimedia

Modne replike

(FOTO) MADONA ODBRUSILA ZBOG GOLE GUZE: Ja sam slobodna i neustrašiva!

Pop kultura -

Kritičari su bili jednoglasni u odluci da je Madona ostala zarobljena u svakom segmentu svoje karijere. Ali je ona spremila žestoki odgovor.

“Ona se vizuelno i muzički toliko trudi da ostane relevantna, a zaglavljena je u vremenskom vrtlogu. Mora da shvati da ima toliko godina koliko ima i da se konačno ponaša u skladu sa tim", izjavio je modni guru Robert Verdi u jednoj emisiji.

Loše prihvaćena (Foto: Profimedia)
Loše prihvaćena (Foto: Profimedia)

“Ako pričamo o pravima žena još uvek smo u mračnim vremenima. Moja haljina za Met galu je imala političku poruku, ali istovremeno i modnu. Činjenica je da ljudi zaista veruju da ženi nije dozvoljeno da izrazi svoju seksualnost i avanturistički duh. Komentare koje čujemo su samo dokaz seksističe prirode našeg društva koje ne oprašta ukoliko ste stariji. Nikad nisam želela da sam limitirana i neću sada da počnem sa sprečavanjem sebe da se izrazim. Ništa se neće promeniti ako ne preuzmemo rizik i ne budemo neustrašivi. Tako se menja istorija. Ako imate problem sa tim kako sam se obukla to je samo odraz vaših predrasuda. Ne plašim se da utabam put za sve devojke koje su iza mene. Kao što je Nina Simon jednom rekladefinicija slobode je da budete neustrašivi“, objasnila je Madona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track