OČAJNIČKI ŽELI DA POSETI OCA: Sin Bate Živojinovića pokušava da sredi papire da dođe u Srbiju!
Foto: Aleksandar Jovanović

Plaši se za njegovo zdravlje

OČAJNIČKI ŽELI DA POSETI OCA: Sin Bate Živojinovića pokušava da sredi papire da dođe u Srbiju!

Pop kultura -

Velikan srpskog glumišta, Velimir Bata Živojinović ponovo se nalazi u kritičnom zdravstvenom stanju, a prošle srede, nakon što mu je pozlilo, primljen je u jednu beogradsku bolnicu.

Nažalost, uprkos molitvama i nadanjima Batine porodice, lekarske prognoze nisu najsjajnije, a Živojinović se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege.

Batini najbliži ne odvajaju se od njega, a cela situacija najteže je pala njegovom sinu, Miljku Živojinoviću. Naime, zbog optužnice za zloupotrebu položaja tokom funkcije koju je obavljao u preduzeću “Rad” kao stečajni upravnik do juna 2006. godine. Miljko je uhapšen, a već godinu dana kasnije napustio je zemlju zbog čega se našao na Interpolovoj poternici. Miljko je tada sa porodicom započeo život u Francuskoj. Već deceniju, sin bate Živojinovića nije bio u Srbiji, a sada na sve načine pokušava da dođe u Beograd.

"Njemu je jako teško zbog Batinog stanja. Očajan je. Već danima pokušava da sredi papire kako bi došao da vidi oca. Brine se mnogo zbog svega, strah ga je da mu je ovo poslednja prilika da vidi Batu. Pokušava da preko prijatelja sredi papire i već je komunicirao sa Ministarstvom Pravde kako bi mu dozvolili da poseti oca, ali odgovora od državnih organa još uvek nema" rekao je za jedan portal izvor blizak Miljku.

Nedavno je Bata u jednom intervjuu ispričao kako mu cela sitacija teško pada, jer je svog sina za 10 godina video samo tri puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track