6 HALJINA KOJE SU OBELEŽILE EVROVIZIJU: Od najlepših do najluđih, za svakoga po nešto!

Stil 2016. godine

6 HALJINA KOJE SU OBELEŽILE EVROVIZIJU: Od najlepših do najluđih, za svakoga po nešto!

Pop kultura -

Nije još bilo takmičenja na Eurosongu na kojem predstavnice nekih zemalja nisu pokušale dodatno da utiču na glasače i svojim erotskim ili čak seksi izgledom. I ovaj put bilo je tako...

Naravno, uvek netko ima svoje favorite, ali većina misli kako su erotskim nabojem i izgledom publiku u Stokholmu posebno osvojile predstavnice Azerbejdžana, Malte, Jermenije i Slovenije. Od njih četiri samo Slovenka Manuela nije nastupila u večerašnjem finalu.Sa elegantnim izgledom tu je bila i naša Sanja Vučić, a od malo ekstremnijih Hrvatica Nina i Džejmi Li iz Nemačke!1. Azerbejdžan

Samra možda nije nosila haljinu, ali je njen stil bio dovoljno seksi da nema ko njen nastup nije zapamtio! I baš zbog toga se nalazi na ovoj listi!

2. MaltaIra Losco sa svojim "Hodom po vodi" svakako je koračala sa velikim samopouzdanjem, pa je tako njena haljina dosta toga otkrila, od nogu pa sve do dekoltea.

3. JermenijaIveta je pokrala sva muška srca, da li zbog haljine, tačnije više trikoa sa plaštom ili zbog glasa, ostaje nam da vidimo...

4. SrbijaNeki su je kritokovali, neki su njen stajling nazivali stilom Mortiše Adams, ali ono što je sigurno jeste da je naša predstavnica bila odmerena i zanimljiva.

5. Nemačka

Čak i kada bismo istrošili dovoljno vremena da samo počnemo da shvatamo značenje ove haljine verovatno ne bismo uspeli da dokučimo. Kako god bilo, ova devojčica iz Oza skrenula je pažnju na sebe.

6. HrvatskaSvakako je jedan od najprimećenijih stilova bio i onaj od Nine Kraljić, predstavnice Hrvatske. Pored odličnog vokala, internet zajednica je svakako primetila njenu haljinu. Bila je suluda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track