BIKOVIĆ RASKINUO, BRANKICA SE UDAJE: Ovo je Miloš uradio kad je saznao da mu se bivša ljubav verila
Foto: Damir Dervišagić, Dusan Milenković

BIVŠI

BIKOVIĆ RASKINUO, BRANKICA SE UDAJE: Ovo je Miloš uradio kad je saznao da mu se bivša ljubav verila

Pop kultura -

Čim je ostavio Ruskinju, Miloš je saznao da se njegova najveća ljubav verila s producentom. Skupio je snagu, pozvao koleginicu i čestitao joj.

Čim je raskinuo s Ruskinjom Sašom Lus, Miloš Biković je saznao da se njegova najveća ljubav Brankica Sebastijanović udaje za producenta Maneta Šijana.Glumac je potvrdio da više nije u vezi s manekenkom, koju su paparaci već uhvatili kako se ljubi s drugim muškarcem.- Da bi se izbegli pogrešni zaključci o Saši, moram da napišem da smo raskinuli pre izvesnog vremena. Njene fotografije u Majamiju nastale su kad nismo bili zajedno. Razdaljina je učinila svoje. Ne osećamo potrebu da informišemo medije o svakom momentu naše veze, ali sada moram da upozorim na pogrešne zaključke - napisao je Miloš na društvenim mrežama na ruskom jeziku.

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on May 15, 2016 at 4:50am PDT

S druge strane, njegovoj bivšoj devojci u ljubavi sve cveta. Brankica se nedavno verila s bivšim direktorom produkcije televizije Avala, a svadbu će organizovati krajem leta u Beogradu.

- Brankica i Mane su zajedno oko godinu dana i nedavno su odlučili da ljubav krunišu brakom. Oni su vezu krili od javnosti i za veridbu znaju samo najbliži prijatelji. A kad je to saznao Miloš, nimalo mu nije bilo svejedno jer nije očekivao da će ona posle raskida s njim tako brzo naći muškarca s kojim želi da provede ceo život. Tačno je da su njih dvoje posle raskida ostali prijatelji, ali niko ne može da bude ravnodušan kad mu se bivša udaje. Miloš je skupio snagu, pozvao Brankicu i čestitao joj veridbu - kaže naš izvor.Kada smo tim povodom pozvali glumicu, ona je samo uzdahnula i kratko rekla:- Hvala na pozivu, nemam komentar.Podsetimo, Brankica i Miloš počeli su da se zabavljaju 2010. dok je ona bila student glume. Romansu dugu četiri godine iz privatnog života preneli su u romantični film „Kad ljubav zakasni“, koji je bio pretočen u telenovelu „Samac u braku“. Njihova veza je od starta privlačila pažnju javnosti, pogotovo posle Bikovićeve izjave da njih dvoje neće imati seks pre braka.- Mislim da je baš ružno sprdati se s nečim čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - izjavila je Brankica pre dve godine.Raskid Bikovića i Sebastijanovićeve desio se neposredno pred premijeru predstave „Kad su cvetale tikve“, u kojoj Miloš glumi, ali su njih dvoje uspeli to da sakriju puna dva meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track