SNAJKA, VRATI PASOŠ: Udaje se Adrijana Lima
Foto: Fonet

Saznajemo

SNAJKA, VRATI PASOŠ: Udaje se Adrijana Lima

Pop kultura -

Bivša žena Marka Jarića planira venčanje sa Big Džoom, s kojim je u vezi već dve godine

Bivša srpska snajka Adrijana Lima (35) udaje se za svog dečka Big Džoa (29), saznaju Kurir.Iako se spekulisalo da se slavna manekenka pomirila s bivšim mužem, proslavljenim košarkašem Markom Jarićem (38), ona je ipak odlučila da se skrasi uz MMA borca. Razvela se od našeg Jarića, a srpski pasoš nije vratila.Inače, Adrijana i Džo su u vezi dve godine, od trenutka kad je Lima ostavila Marka. Da je ljubav između njih dvoje sve jača govore i komentari koje uz zajedničke fotografije manekenka i njen budući suprug svakodnevno postavljaju na društvenim mrežama.

- Adrijana i Marko su definitivno raskrstili sa brakom. Manekenka je srećna u vezi sa MMA borcem i njih dvoje, osim što zajedno žive, planiraju i da svoju ljubav uskoro krunišu brakom. Inače, Adrijana i Džo još uvek nisu tačno odredili tačan datum venčanja, ali poznajući njen karakter, svadbena ceremonija bi mogla da se dogodi i do kraja leta - priča naš dobro obavešteni izvor.

On kaže da je Big Džo svoju buduću suprugu već upoznao i sa svojom majkom.- Džoova majka je oduševljena Limom. Njih dve su se nedavno prvi put videle. Odlično se slažu i ona uveliko navija da se njih dvoje jedno drugom zakunu na večnu ljubav. Ako sve ispadne kako treba, to će definitivno biti svadba decenije - završava naš izvor.Podsetimo, Adrijana i Marko bili su šest godina u braku i imaju ćerke Valentinu (6) i Sijenu (4). Nakon razlaza često su viđani zajedno na nekim događajima, ali su to pravdali željom da njihove ćerkice odrastaju okružene pažnjom roditelja. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Markom, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track