(VIDEO) MRAČNA TAJNA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Holivud je prepun pedofila koje štite moćnici!
Foto: Profimedia

Glumac progovorio o svojim iskustvima

(VIDEO) MRAČNA TAJNA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Holivud je prepun pedofila koje štite moćnici!

Pop kultura -

S vremena na vreme pojavljuju se nove priče i svedočenja oko pedofilije u Holivudu, a u intervjuu slavni glumac Elajdža Vud ponovno je načeo ovu temu progovorivši o svojim iskustvima.

Vud nije otkrio ništa novo. Zvezda “Gospodara prstenova” samo je nastavila tvrdnje svojih kolega kazavši kako su pedofili godinama prisutni u Hollivudu. A otkrio je i kako ih štite uticajne osobe.

elijah wood hollywood child abuse You've heard the allegations from former child stars, you've watched them go off the...

Posted by Adryenn Ashley on Sunday, May 22, 2016

On je rekao da je on na svu sreću uspeo da izbegne zlostavljanje. Ipak, rekao je i da su mnogobrojne dečje zvezde, na žalost, završile u rukama nastranih seksualnih predatora. A to se nastavlja i danas.

“Bilo je jasno da se nešto veliko događa u Holivudu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo otrovnica u ovoj industriji, ljudi koji misle samo na svoje interese. Postoji nešto mračno ispod površine. Ako nešto možete zamisliti, to se verovatno i dogodilo”, rekao je Vud.

Foto:Profimedia
Foto:Profimedia

Osim toga, dodao je kako se sve to zataškava jer žrtve nemaju takav uticaj kao što ga imaju moćnici u Holivudu.

Glumac Kori Feldman jedan je od najpoznatijih primera žrtve seksualnih manijaka. O onome što mu se događalo kao tinejdžeru svedočio je više puta. I to rekavši da je bio okružen starijim muškarcima koji su oko njega kružili kao lešinari. Otkrio je da je to glavni razlog njegovih psihičkih problema. Feldman je i prekinuo svoju karijeru i se odao alkoholu i drogama.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track