(FOTO) Maltretiranje je trajalo godinama: Nazivali su je ružnim pačetom, a danas za njom svi uzdišu
Foto: Instagram

PREKO TRNJA DO ZVEZDA

(FOTO) Maltretiranje je trajalo godinama: Nazivali su je ružnim pačetom, a danas za njom svi uzdišu

Pop kultura -

Dok su je u školi nazivali pogrdnim imenima i okretali se za njenom sestrom, jedna od najlepših žena sveta nije ni sanjala da će postati seks simbol.

Najplaćenija manekenka današnjice, prelepa Brazilka Žizel Bundšen, u detinjstvu nije ni mogla ni da pretpostavi slavu i uspeh koji će postići nekoliko decenija kasnije, piše Story.rs. Od najranijih dana, tada neprimetna devojčica suočavala se i borila sa zadirkivanjima, ali i vređanjem od strane svojih vršnjaka.

Bastidores @vivaraonline @vivaraonline backstage.

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on Apr 4, 2016 at 7:02am PDT

Nazivali su je "ružnim pačetom", a dodelili su joj i titulu "najružnije devojčice u školi". Atraktivna manekenka koja je više puta proglašena najlepšom ženom na svetu bila je predmet podsmeha zbog zuba, obraza i "svračijih nogu", a nisu izostali ni nadmici poput "Oliva", "čačkalica" i "žirafa".

Njeni školski drugovi priznali su da su se podrugivali Žizel, kao i da je u odnosu na svoju sestru bila potpuno neprimetna. “Njena sestra, Patricija, bila je najlepša devojčica u školi i svi su hteli da izlaze sa njom. Žizel je bila ružna i neprimetna.

”“Bila sam visoka i mršava i igrala sam odbojku. Zbog toga sam bila stalno crvena. Maltretiranje mojih drugova iz škole trajalo je godinama i to je bio načina života sa kojim sam se pomirila”, ispričala je Žizel u jednom intervjuu.Iako je zvanično završila karijeru, prelepa Žizel i dalje je jedno od najuticajnijih imena u modnoj industriji. Više puta je isticala da je je ponosna što je još u tinejdžerskim godinama počela da gradi uspešnu karijeru modela, kao i da joj je privilegija što je više od 20 godina šetala modnim pistama. Sa sajta Story pročitajte i:Prirodna lepota: Žizel Bundšen zablistala bez trunke šminke (FOTO)Ovu knjigu će mnogi poželeti: Zbirka golišavih fotografija Žizel Bundšen (FOTO)Napravite talasastu kosu poput Žizel BundšenNe biraju ni način, ni sredstvo: Poznata manekenka napadnuta nakon porođajaBivša manekenka anoreksičnim izgledom zabrinula fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track