Očekuje se nastup za pamćenje

(VIDEO) SPUŠTENA ZASTAVA: Sve je spremno za nastup Dejvida Gete na otvaranju UEFA!

Pop kultura -

Dejvid Geta, svetski muzički producent i DJ francuskog porekla, koji je napisao i uradio produkciju pesme za Evropsko prvenstvo u fudbalu, numeru nastupiće danas na koncertu za navijače na Marsovim poljima, ispred Ajfelovog tornja.

Geta je izabran za muzičkog ambasadora i predvodiće globalnu muzičku kampanju UEFA. Pored koncerta za navijače, nastupaće uživo na Stad de Fransu tokom svečanosti otvaranja i zatvaranja, ali i na interaktivnom događaju koji će biti deo Turneje trofeja UEFA EURO 2016.

Ovako izgleda spuštanje oficijalne zastave za Euro 2016 pred Getin nastup, kao i prostor na Marsovim poljima gde će on sutra nastupati:

Zvanična himna UEFA EURO 2016, "This One's For You", biće integrisana kroz čitavo prvenstvo, uključujući i špice pre i nakon svakog televizijskog prenosa utakmica, kao i tokom Getinog nastupa na svečanostima otvaranja i zatvaranja.

"Muzika i fudbal idu zajedno kada je u pitanju slavlje i zabava, i ja želim da pomognem da ovaj Euro bude najveći i u najboljem sećanju do sada", rekao je Geta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track