KALUĐERICA IZ IGRE PRESTOLA JE OPASNO DOBRA RIBA: Svi su je mrzeli posle scene srama, ali sada...
Foto: Printskrin

Iznenađenje

KALUĐERICA IZ IGRE PRESTOLA JE OPASNO DOBRA RIBA: Svi su je mrzeli posle scene srama, ali sada...

Pop kultura -

Kao što svi verni fanovi Igre prestola znaju, scena u kojoj je Sersej naterana da gola hoda ulicama "Kings Landinga" je verovatno najneprijatnija.

Krv, đubre i mnogo golotinje je recept za uspeh - doduše ako računate da je gledaocima jako neprijatno! Scena je učinjena još boljom zahvaljujući određenoj ljutoj kaluđerici koja je hodala iza Kraljice Sersej, zvoneći zvonom dok je vikala "sram" non-stop. Ali da li ste se ikada zapitali kako kaluđerica unela zaista izgleda ispod te garderobe?Ispostavilo se da je glumica Hana Vadingham, 41-godišnja glumica koja glumi kaluđericu Septu Unelu, je prava cica. Ona je takođe i sjajna pozorišna glumica.Hana je poznata po svom televizijskom radu u brizanskim serijama: "Coupling", "Footballers Wives", "My Family", "Partners in Crime"...Takođe se pojavila i u "Jadnicima" iz 2012. godine dokazujući da nije samo televizijska glumica.

Ona je i talentovana pevačica i pojavila se u mnogim mjuziklima. Ipak samo najjači glasovi mogu toliko puta glasno da viču "sram"!

Nominovana je za 3 Olivije nagrade za njen rad u Monti Pajtonu Spamalotu, Poljubi me Kejt i mala Noćna Muzika. Tako da ona ne može da bude zapamćena samo kao žena koja viće "sram" i zvoni zvonom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track