(FOTO) Blejk Lajvli zavela Leonarda Dikaprija? Zbog ovoga nije samo Rejnolds opčinjen lepom glumicom
Foto: Profimedia

Otkrivamo

(FOTO) Blejk Lajvli zavela Leonarda Dikaprija? Zbog ovoga nije samo Rejnolds opčinjen lepom glumicom

Pop kultura -

Pre nego što su se venčali i postali roditelji, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds glumili su zajedno u filmu "Zelena svetiljka" i bili samo drugari. Glumica je raskinula vezu sa kolegom iz "Tračare" (Pen Bedžli) u julu 2010, a Rajan u decembru iste godine pokrenuo brakorazvodnu parnicu (Skarlet Johanson), za vreme snimanja tog filma...

U junu 2011. godine na premijeri "Zelene svetiljke" već se videlo da se Rajanu sviđa Blejk. Strani mediji su odmah krenuli u raspitivanje, i saznali da je čak i Leonardo Dikaprio bio jedan od onih koji su ovu lepu glumicu naprosto obožavali.Blejk i Leo u navodno izlazili neko vreme. On je bio naprosto očaran, jer nikada nije bio sa devojkom koja ume to što ume Blejk, prenose strani mediji.

"Ona odlično kuva. Sve zna da sprema. Ne postoji stvar koju ona ne zna da napravi, to je mali problem iskreno... Zar glumci ne treba da se kreću i konstantno prave neke probleme i tako izlaze u novinama? Ova devojka je u kuhinji po ceo dan, sve što bi njoj ili nama palo na pamet ona bi napravila i donela. A čudno je i to što ona živi pola sata od seta, i kad donese hranu sve je i dalje vruće. Mislim da ima neku kuhinjicu u kolima", izjavio je šaljivdžija Rajan jednom prilikom, potpuno očaran činjenicom da njegova sadašnja žena kuva (malo je reći) savršeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track