(FOTO) Da li biste prepoznali zvezde serije Čari? Ovako danas izgledaju veštice uz koje smo odrastal
Foto: Profimedia

NEKAD I SAD

(FOTO) Da li biste prepoznali zvezde serije Čari? Ovako danas izgledaju veštice uz koje smo odrastal

Pop kultura -

Dve prelepe glumice koje su se proslavile ulogom u seriji "Čari" prisustvovale su premijeri opere "Karmen" u Sidnejskoj operi, a svi prisutni bili su oduševljeni njihovim izgledom.

Holi Meri Kombs (42) i Šenon Doerti (45), koje poznajemo po ulogama sestara Pru i Pajper Halivel u nekad veoma popularnoj seriji "Čari" zablistale su na crvenom tepihu i pokazale da je vreme za njih stalo, piše Story. Njih dve su kamerama pozirale zagrljene i sa osmehom, a jedva da izgledaju starije nego što su bile pre više od deset godina kada smo ih gledali kao sestre veštice koje se bore protiv zla.

Sa sajta Story pročitajte i:Zabranjena ljubav koja ruši granice: Kaća Živković na najoriginalniji način izjavila ljubav dečku (FOTO)Trenutak uz koji je plakala čitava nacija: Pinkove zvezdice se na najlepši način oprostile od Mande (VIDEO)Ništa ne može zameniti prirodan izgled: Anabela Atijas blista i bez šminke (FOTO)Zahvalan sam što ću te večno grliti: Novakova emotivna čestitka Jeleni rasplakala i raznežila svet (FOTO)Nešto najslađe što ćete videti: Kristina Radenković objavila prvu fotografiju ćerkice - potpuno neočekivanu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track