(VIDEO) (NE)TALENTOVANI: Ovi glumci su pokušali da se bave muzikom... neuspešno
Foto: Youtube Printscreen

Dobar glas daleko se čuje

(VIDEO) (NE)TALENTOVANI: Ovi glumci su pokušali da se bave muzikom... neuspešno

Pop kultura -

Mnogi glumci su pomislili da su postigli sve na polju filmske umetnosti, pa su pokušali muzikom da pridobiju još fanova. Evo koliko su daleko dogurali u toj misiji.

Slava može svašta, zar ne? Pa, očigledno ne sudeći po ovim (ne)uspesima. Postoji nepisana holivudska tradicija po kojoj se ponekad poznati glumci oprobaju i u muzici što često nije dobitna kombinacija. Nije da ovi glumci nemaju talenta, ali postoji jedno veliko "ali".

1. Dejvid Haslhof

Danas se svi smeju njegovoj muzičkoj karijeri, ali je u Nemačkoj bio izrazito polularan. Izlišno je reći da su njegove pesme potpuno prevaziđene.

2. Džo Peši

Da je Peši talentovan glumac govori to da se podjednako proslavio ozbiljnim ulogama nasilnika i kriminalca, kao i u klasičnim komedijama kao što je serijal "Sam u kući".

3. Stiven Sigal

Šta reći o Stivenu Sigalu što se već ne zna? Onesposobio je toliko negativaca u filmovima da se ljudi sigurno plaše da kritikuju njegovu muziku. Ne kažemo da su pesme loše, ali ko će njega ozbiljno da shvati kao osećajnog bluzera?

4. Mr.T

Parafraziraćemo čuvenog Rokijevog protivnika - Žalimo budalu koja uživa u ovoj muzici. Pročitajte samo deo teksta pesme i biće vam jasno zašto se ovog perioda niko ne seća: "Poštuj oca i majku, Biblija to jasno kaže, ako prekršiš pravila neka ti Bog pomogne budalo. Strahuj od Mr. Tija."

5. Edvard Furlong

Očekivali smo da će se Edvard oprobati u žestokoj rok muzici, sudeći po njegovoj ulozi u "Terminatoru 2", nažalost ovaj pokušaj zvuči prilično amaterski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track