(FOTO, VIDEO) 20 GODINA NIJE IMALA SEKS: Jedna od najlepših žena sveta sada voli samo tekilu
Foto: Profimedia

Svetski seks simbol

(FOTO, VIDEO) 20 GODINA NIJE IMALA SEKS: Jedna od najlepših žena sveta sada voli samo tekilu

Pop kultura -

Švedska glumica Brit Ekland (73) je sredinom sedamdesetih bila najveći svetski seks simbol nakon što je 1974. igrala Bondovu devojku u filmu “The Man With The Golden Gun”, u kojem joj je partner bio tadašnji agent 007, Rodžer Mur.

Brit je očarala svet u devetom filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, i zanosna Šveđanka je postala zvezda preko noći.

Nikada se nije stidela golotinje i jasno jasno je zbog čega je svojevremeno bila najslikanija poznata ličnost na svetu.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Početkom devedesetih Eklandova se odlučila da poseti plastičnog hirurga, i kako kaže, ta odluka joj je upropastila život.

Nakon neuspelog zahvata kojima su joj usne povećane injekcijom “Artikola”, supsatancom koja se više ne koristi zbog opasnih sporednih efekata, Brit se našla u paklu.

Mediji su je kritikovali zato što se unakazila, i ona se povukla iz javnosti.Usledile su brojne bolne operacije kojima je pokušala da ispravi zlo naneto dejstvom “Artikola”, ali uzalud.

Njen život se iz korena promenio, i usledio je dugi period depresije.

"Upropastila sam svoj izgled i uništila lice. Tek sada shvatam da sam i pre operacije sjajno izgledala, ali tada sam drugačije razmišljala", objasnila je čuvena Šveđanka i dodala da joj se povraća kada je neko nazove seksi Brit.

"Nisam zainteresovana za seks već 20 godina. Ne tražim muškarca i veze me ne zanimaju. Spavam sama u svom ogromnom krevetu i jedino društvo mi je moja čivava Tekila", izjavila je Eklandova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track