NIJE IH BLAM DA PRIZNAJU SVIMA: Ova desetorica poznatih frajera imaju male penise
Foto: Profimedia

I DALjE IH ŽELE

NIJE IH BLAM DA PRIZNAJU SVIMA: Ova desetorica poznatih frajera imaju male penise

Pop kultura -

Ne, privlačnost ovih slavnih faca ne potiče od samopouzdanja koje imaju zahvaljujući natprosečnom polnom organu!

BRED PITGlumac u kojeg su milioni žena, devojaka i devojčica očajno zaljubljeni već godinama očito nije po celom telu tako savršen, piše Men's Health Srbija.Naime, Džulijet Luis, Bredova bivša devojka, otkrila je da on nije "tako veliki" i naglasila reč "veliki". Čak je i Bredov najbolji prijatelj Džordž Kluni jednom prilikom na automobil zgodnog plavušana zalepio stiker s natpisom "Mali penis na palubi".DžUD LOZahvaljujući jednom veštom paparacu, 2005. godine smo dobili fotografije koje svedoče da harizmatični Britanac treba da se nađe na ovoj listi.On nije morao ni da govori o tome, bio je dovoljno pogledati ovu fotografiju, ali njemu to ne predstavlja problem da oduševi svaku damu... ŠAJA LABAFŠaja možda sebe precenjuje kao umetnika, ali je bio iskren kada je reč o tome šta se krije u njegovom vešu. U intervjuu "Plejboju" priznao je da nije "posebno obdaren".

DANIJEL KREJG

Razočarenje veka, znamo!Ipak, Danijel zbog ovoga nije ni najmanje iskompleksiran. Svestan toga da pogled na njega u donjem vešu nije posebno impresivan, on kada se nađe u koži Džejmsa Bonda koristi usluge dublera koji je obdareniji od njega. EMINEMNajbolji reper svetle puti na svetu mogao bi u MC battle-u da porazi svakoga, ali kada bi bio u situaciji za... merenje, verovatno bi bio poražen."Ako ćete imati seks s Maršalom Metersom, ne zaboravite plavu pilulu (vijagru, prim. aut.) jer u suprotnom neće ići", jednom prilikom je rekla Eminemova bivša Kim Meters.EŠTON KUČERPokojna Britani Marfi, koja je svojevremeno bila u vezi sa Eštonom našalila se na njegov račun u vreme kada je bio u braku s Demi Mur i otkrila nešto zanimljivo..."Pretpostavljam da je srž njihove veze to što njemu nije problem razlika u godinama, a njoj nije veličina", narugala im se Marfijeva. ENRIKE IGLESIJAS Njegov otac Hulio razmetao se svojim ljubavničkim umećem i darovima prirode kako bi osvojio svaku ženu koja ga je ikad srela, ali je Enrike daleko skromniji... Toliko da je u intervjuu koji je pre nekoliko godina dao jednoj australijskoj televiziji rekao:"Ja imam najmanji penis na svetu."I nije se, očito, šalio - u intervjuu za "Hjuston pres" 2005. rekao je nešto slično."Sledeći proizvod koji ću brendirati svojim imenom biće extra small kondomi. Nikad ne mogu da nađem extra small kondome, a znam da je to ljudima stvarno blam - znate, iz iskustva", otkrio je on.Kao da sve to nije bilo dovoljno, dodao je da u krevetu može da izdraži osam minuta.Morate da poštujete takvu iskrenost! DANIJEL REDKLIFČini se da Hariju Poteru nije pomogla ni magija. Kada je igrao nag u jednoj pozorišnoj predstavi i fotografisao se za promotivni plakat, svi su videli da njegov ponos... baš i nije za ponos.RIKI DŽERVAJSBritanski komičar jednom prilikom se našalio na račun svog malog "alata", ali je dodao da mu, s obzirom na to kolik je nizak, ne bi ni stajao veći penis."Bilo bi suludo, a uz to bih se onesvestio svaki put kad imam erekciju jer bi mi sva krv otišla dole", rekao je Riki.

BEN AFLEK

Kada je snimljen tokom tuširanja za potrebe filma "Iščezla", devojkama su pale vilice od pogleda na Aflekovu pozadinu, ali da se okrenuo, verovatno bi se razočarale.Nekadašnji "Najseksi muškarac godine", prema listi magazina People, navodno nije posebno obdaren. Štaviše, kada ga je član filmske ekipe video bez odeće na setu tokom snimanja filma "Armagedon", reagovao je rečima: "To je to, a?".Sa sajta Men's Health Srbija preporučujemo vam još:PRIZNAJTE: 10 laži o penisu koje smo baš svi izgovoriliDOBRE VESTI ZA NEOBDARENE: 10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisaBEŽITE DOK JOŠ MOŽETE: 8 tipova žena koje morate da izbegavate na FejsbukuŠta će vam se dogoditi ako svaki dan jedete sirovu hranu? (VIDEO)2 vežbe koje će preoblikovati vaše telo do neprepoznatljivosti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track