SUPERMEN ŽIVI U SRBIJI: Novi serijal o superheroju snima se u našoj zemlji
Foto: Profimed

Pilot epizoda

SUPERMEN ŽIVI U SRBIJI: Novi serijal o superheroju snima se u našoj zemlji

Pop kultura -

Pilot epizoda o Supermenu biće snimana u Srbiji.

Serija "Kripton" će zapravo pratiti dešavanja pre rođenja Supermena, odnosno dve generacije pre uništenja planete na kojoj je rođen.

Dakle, Srbija će tokom snimanja predstavljati čuvenu planetu Kripton, a u centru pažnje biće Supermenov deda Seg-El, koji pokušava da skine ljagu sa svoje porodice i da spasi svoj dom od uništenja.

Ostali detalji još nisu poznati, pa se tako ne zna ni kada će snimateljska ekipa stići u Srbiju, niti na kojim lokacijama će tačno raditi.

Za sada je objavljeno samo jedno ime iz glumačke ekipe. Radi se o mladoj britanskoj glumici Džordžini Kempbel, koja će igrati glavnu žensku ulogu, Litu Zod.

Ona je ćerka generala Alura Zoda, i kadetkinja u vojsci, koja će započeti zabranjenu romansu sa Seg-Elom.Džordžina ima samo 24 godine, ali već može da se pohvali BAFTA nagradom koju je prošle godine osvojila za najbolju žensku ulogu, u seriji "Murdered by My Boyfriend". Uskoro će se pojaviti u filmu "Kralj Artur: Legenda o maču", koji režira Gaj Riči.

Poznati film "Koriolan" Rejfa Fajnsa sniman je u našoj zemlji 2011. giodine, kao i film "The Raven sa Džonom Kjuzakom" iz 2012. i "November Man" sa Pirsom Brosnanom. Pre dve godine našu zemlju posetila je i Salma Hajek, koja je ovde snimala film "Everly".

Blic/n.r.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track