SRPSKU GLUMICU SAVLADALA BOLEST: Milena Dravić pala u invalidska kolica
Foto: Dragan Kadić

Ima problema sa kukovima

SRPSKU GLUMICU SAVLADALA BOLEST: Milena Dravić pala u invalidska kolica

Pop kultura -

Glumica Milena Dravić, iako se dobro držala posle smrti supruga Dragana Nikolića, posustala je i snimljena je na aerodromu u Parizu u invalindskim kolicima, gde joj je u svemu pomagala žena koja ju je pratila u stopu.

Milena je, navodno, potpuno zapustila svoje zdravstveno zdravlje nakon što je poslednjih godina vodila računa o Gaginoj bolesti pa ju je sada sve stiglo. Iako je, kao i uvek, izgleda kao prava dama sa šeširom na glavi i elegantno obučena, Milena nije mogla normalno i lagano da se kreće.

"Žena koja je bila u njenoj pratnji zamolila je stjuardesu da invalidska kolica budu spremna čim avion sleti, kako bi glumica iz avionskog sedišta sela u njih. Svi članovi posade izašli su u susret Mileni, kao i putnici koji su strpljivo sačekali da bude smeštena u kolicima. S njom je sve vreme bila njena prijateljica, koja je takođe bila u kolicima, a stjuardese su se potrudile da sa njima prođu čitavu carisku zonu. Članovi posade pomogli su Mileni i sa prtljagom jer nije bila u stanju da ga uzme sa trake", rekao je izvor.

"Milena u poslednje vreme ima problema sa kukovima i hodanjem. Iako može da se kreće, ona to radi teško zato su joj lekari savetovali da se što manje oslanja na noge. Ona je i na aerodromu samo ustala kako bi se prebacila iz jednog sedišta u drugo, a i u tome su joj pomogli ljudi iz pratnje", rekao je izvor.

Bez obzira na zdravstvene probleme, Dravićeva se trudi da ispoštuje unapred potpisane ugovore u vezi sa snimanjem, dok scene snima uglavnom u sedećem položaju.

Foto: Fonet Dragan Antonić
Foto: Fonet Dragan Antonić

Alo/EkipaVIP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track