(FOTO) Bila je prva lepotica Holivuda: Glumica izobličena i unakažena botoksom!
Foto: Profimedia

Nakon 15 godina

(FOTO) Bila je prva lepotica Holivuda: Glumica izobličena i unakažena botoksom!

Pop kultura -

Neki magazini su je proglasili sinonimom za neuspele estetske zahvate, jer od njene nekadašnje prirodne lepote jedva da je išta ostalo osim uspomene

U toku je svetska premijera trećeg dela filma Bridžit Džons, a Rene Zelveger (47) ponovo se našla u centru pažnje, piše Stil.Budući da je u prva dva dela maestralno odigrala glavnu rolu, producenti hit komedije ponovo su joj poverili isti zadatak.Ali, ceo svet je primetio veliku razliku. Naime, kada pre 15 godina je emitovan prvi deo, Rene je bila prelepa dama, na čijoj prirodnoj lepoti su joj zavidele sve žene sveta.

Ubrzo nakon što se proslavila ovom ulogom, postala je seks simbol i san velikog broja muškaraca.Međutim, njoj sve to očigledno nije bilo dovoljno, niti je bila zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se"ulepša" plastičnom operacijom.Čim je prvi put ubrizgala botoks u lice, njen izgled se drastično promenio i naišla je na negativne kritike.

U želji da ispravi grešku plastičnog hirurga, glumica se iznova i iznova podvrgavala novim zahvatima i ponovnom ubrizgavanju botoksa, zbog čega danas izgleda potpuno izobličeno, čak unakaženo.Danas je prva asocijacija mnogih na ime Rene Zelveger plastična hirurgija.Neki magazini su je proglasili sinonimom za neuspele estetske zahvate, jer od njene nekadašnje prirodne lepote jedva da je išta ostalo osim uspomene.Pogledajte još na portalu Stil:Pre 40 godina je hipnotisala svet, danas izgleda ovako: Žena koja je zaustavila vreme! (FOTO)Haljina pokazala baš sve: Najpoznatija starleta šetala bez donjeg veša! (FOTO)Ćerka slavne glumice se izobličila: Jedini cilj joj je da liči na Barbiku! (FOTO)Bacite sve kreme protiv bora: Nanesite ovu smesu na lice, izgledaćete 20 godina mlađe! (RECEPT)Kako sam se rešila bubuljica za 2 dana: Blogerka otkrila efikasno prirodno rešenje! (RECEPT, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track