SIMONA I ANTONINA: Srpski top modeli obeležili Njujoršku nedelju mode!
Foto: Instagram/antoninapetkovic

SRPKINJE VLADAJU NJUJORKOM

SIMONA I ANTONINA: Srpski top modeli obeležili Njujoršku nedelju mode!

Pop kultura -

Prethodnih 7 dana, Njujork je bio centar svetske mode, okupivši najznačajnije kreatore, modele, glumce, poznate ličnosti, prenosi Elle.rs.

Uz prestižne modne revije Marka Džejkobsa, Done Karan, Tomija Hilfingera, u Velikoj jabuci su se održali i značajni humanitarni modni događaji.Na crvenom tepihu jednog od najznačajnijih događaja Charity Foundation UNITAS, održanog 13. septembra, koji je bio posvećen prikupljanju novca za borbu protiv trgovine ljudima, zablistala je Beograđanka Simona Andrejić!

Simona je lično učestvovala u aukciji prodaje skupocenih slika, kako bi se prikupilo što više novca za ovaj važan cilj.Srpska lepotica crvenim tepihom je prošetala u kreaciji našeg dizajnera Zvonka Markovica Couture predstavivši zemlju iz koje dolazi na najlepši mogući način.Simona je bila specijalna gošca i na njuroškom partyju Dolče i Gabane, čije je zaštitno lice bila u kampanju za D&G.

Antonina iz Njujorka pravo leti za Milano i Pariz, gde je čekaju angažmani za kolekcije najpoznatijih evropskih kreatora!PREPORUCUJEMO JOŠ SA SAJTA ELLE.RSKoliko je ona KUL: Victoria Beckham plesama ulicama Njujorka (Video)5 novih parfema koje morate da probate ove jeseniPravi razlog zbog kog dizajneri i brendovi ne kreiraju za PUNIJE ženeSve o vama: Šta vaša omiljena boja karmina govori o vama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track