(VIDEO) SEKS, GOLOTINJA I SLAVA: Ove srpske glumice su se SKINULE zbog uloga!
Foto: Printscreen

Sve za karijeru

(VIDEO) SEKS, GOLOTINJA I SLAVA: Ove srpske glumice su se SKINULE zbog uloga!

Pop kultura -

Mnoge glumice su na početku svoje karijere ili u trenucima kada je njihova karijera krenula negativnom putanjom odlučile da pristanu da se obnaže za potrebe filma.

Te scene se i danas prepričavaju, bez obzira na to što se neke od njih danas stide što su to uradile.

1. Tanja BoškovićTanja Bošković je na samom početku svoje karijere skinula za potrebe filma “Čovek sa četiri noge”. Od tada su prošle 33 godine, ali se o tome i dalje priča. Prethodno se skinula u filmu “Sablazan” 1982. godine, kada se gola okupala u reci.

2. Ljiljana BlagojevićPoznata glumica imala je veoma realistične scene seksa sa kolegom Slavkom Štimcem. Oni su u filmu “Sećaš li se Doli Bel” imali nekoliko eksplicitnih scena, a tokom jedne od njih Ljiljani su se u krupnom planu videle grudi.

3. Mira FurlanLegendarna glumica Mira Furlan obnažila se u filmu "Horvatov izbor" (1985), gde se potpuno gola kupala u kadi. Ali to nije jedini put da je pokazala svoje telo u filmu. U filmu "Lepote poroka" Mira je privukla pažnju u sceni u kojoj obnažena trči nudističkom plažom.

4. Seka SablićSeka Sablić na samom početku svoje karijere okupala se gola u reci u filmu “Maratonci trče počasni krug”.U jednoj od scena simulirala je seks sa Borom Todorovićem, prilikom čega je on, kako se pisalo, malo preterao.Zbog toga je bila ljuta na njega, pa nisu pričali 30 godina.

5. Nina Janković

Poslednja glumica koja je u domaćoj javnosti izabrala buru je Nina Janković. Ona se pre šest godina skinula za ulogu u filmu “Montevideo, Bog te video”, a kako joj je ovo bila prva uloga na filmu, mnogi su pohvalili hrabri potez ove mlade glumice.

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja