BRUKA U HOLIVUDU: Džima Kerija TUŽE zbog smrti bivše devojke! Evo šta im je glumac poručio
Foto: Profimedia

Godinu dana posle

BRUKA U HOLIVUDU: Džima Kerija TUŽE zbog smrti bivše devojke! Evo šta im je glumac poručio

Pop kultura -

Protiv američkog glumca Džima Kerija podneta je tužba pod sumnjom da je nabavio drogu svojoj bivšoj partnerki koja je prošle godine izvršila samoubistvo.

Muž Kerijeve bivše devojke Katrione Vajt, Mark Barton, tvrdi da je glumac "zloupotrebio svoje bogatstvo i slavu da bi ilegalno nabavio i rasturao ilegalne i ponekad smrtonosne supstance".

Tužba protiv Kerija podneta je sudu u Los Anđelesu, godinu dana posle smrti Vajtove. Kako se navodi u tužbi, Katriona Vajt je umrla 24. septembra 2015. pošto je istovremeno uzela pilule za spavanje, beta blokatore i ogromne doze jakih lekova protiv bolova.

U vreme njene smrti mediji su pisali o burnoj vezi koju je 30-godišnjakinja imala sa Džimom Kerijem. Keri je izjavio da je šokiran i tužan zbog smrti Katrione koja je pred smrt na Tviteru ostavila poruku koja se tumačila kao oproštajna poruka.

Advokat Džima Kerija, Marti Singer, rekao je da je Katriona Vajt ukrala lekarske recepte od njegovog klijenta, a Keri je izjavio da namerava da "odbrani čast pred sudom".

"Strašna sramota", napisao je Keri u saopštenju, dodajući da bi mu bilo lakše da sedne sa advokatom tog čoveka i da učini da tužba nestane, ali da postoje trenuci u životu kada morate da odbranite svoju čast.

"Neću tolerisati ovaj bezdušni pokušaj da neko iskoristi mene ili ženu koju sam voleo", navodi se u saopštenju glumca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track