PROCURILE FOTKE ŽUČNE SVAĐE! Anđa vrištala na Breda: Zabole me za tvoje milione!
Foto: Profimedia

Holivud se trese

PROCURILE FOTKE ŽUČNE SVAĐE! Anđa vrištala na Breda: Zabole me za tvoje milione!

Pop kultura -

Glumica neće ni da čuje da s bivšim završi snimanje zajedničkog filma, u koji je on uložio 10 miliona dolara

Procurile su fotografije burne svađe Anđeline Džoli (41) i Breda Pita (51)! Glumica više neće ni da čuje za muža, a kamoli da s njim završi zajednički film, u koji je on uložio deset miliona dolara!Iako su obično suzdržani, Bred i Anđelina nisu marili za okolinu i vikali su jedno na drugo. Dok je Pit sve vreme držao Anđu za podlakticu i trudio se da malo ublaži situaciju, Džolijeva nije želela da se svađa završi tako lako.- Zabole me za tvoje milione - vrištala je na njega.

Biografska drama

Kako su otkrili strani mediji, glumica je odustala od zajedničkog projekta jer ne želi da bude pored bivšeg muža.- Prepustiće mu film. Nije joj više stalo - rekao je njen blizak prijatelj.S druge strane, Bred ne odustaje od snimanja biografske drame koja bi se vrtela oko paleoantropologa Ričarda Lekija, koji se borio protiv lovaca na slonove i druge životinje.Anđelina je odluku o razvodu donela nakon izliva besa koji je Bred imao na losanđeleskom aerodromu, kada je navodno udario najstarijeg, usvojenog sina Medoksa (15). Kamere su snimile ovu nemilu scenu, ali se snimci još nisu pojavili u javnosti.
Ne podnose se... Pukla tikva posle 12 godina
Ne podnose se... Pukla tikva posle 12 godina

Pokušao da zaštiti majku

Pit je izgubio živce kada se sin umešao u njegovu svađu s Anđelinom i pokušao da zaštiti majku.Najpoznatiji holivudski par se rastaje nakon 12 godina zajedničkog života.

Glumac nije namerno udario sinaPOLICIJA ODUSTAJE OD GONJENJA BREDA PITAGotovo je sigurno da Bred Pit neće biti procesuiran zbog napada na usvojenog sina Medoksa, saznaje TMZ. Brojni izvori bliski istrazi potvrdili su da će FBI najverovatnije odustati od istrage protiv holivudskog glumca jer nema indicija da je Pit namerno fizički povredio Medoksa. Osim toga, socijalni radnici nisu uspeli da 15-godišnjaku konstatuju povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track