(VIDEO) TAJRA BENKS IMA TRAUME OD NAOMI KEMBEL: Zbog nje sam često plakala! I dalje je se PLAŠIM!
Foto: AP

Rivalstvo među manekenkama

(VIDEO) TAJRA BENKS IMA TRAUME OD NAOMI KEMBEL: Zbog nje sam često plakala! I dalje je se PLAŠIM!

Pop kultura -

Manekenka Tajra Benks izjavila da je Naomi Kembel na nju uvek gledala kao na suparnicu. Danas su rešile nesuglasice, ali Banksova je zbog Naomi napustila mnoge modne agencije

Tajra (42) je otkrila da je zbog svoje koleginice Naomi (46) proživljavala najteže dane svog života. Priznala je da se britanska manekenka ponašala grozno prema njoj jer se bojala kako će joj uništiti slavu u ukrasti angažmane.

"Kada sam došla u Pariz bilo je jako teško. Tamo je bila Naomi koja je na mene gledala kao na suparnicu. Nije bilo fer jer smo obje crnkinje", rekla je Benkovas.

Danas su manekenke rešile nesuglasice. Tajra je zbog nje napustila mnoge modne agencije, a požalila se kako je nisu hteli angažovati kada se ugojila. Dobila je spisak dizajnera koji ne žele da rade s njom zbog čega je bila očajna.

"Trebam li se izgladnjivati zbog toga i jesti salatu za svaki obrok" pitala je svoju majku koja ju je odvela na picu i nagovorila je da napusti manekensku karijeru.

Kada su gostovale u jednoj emisiji, Naomi je iskoristila pauzu za reklame i izviniča se svojoj večnoj suparnici.

Foto: AP
Foto: AP

"Plakala sam kao dete. Čuti to nakon što sam patila i borila se s tim toliko godina, to je značilo mnogo za mene, ona nije imala ni pojma. Ipak, i dalje je se bojim", kaže Tajra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track