(VIDEO) NAJBRUTALNIJE SCENE U ISTORIJI TELEVIZIJE: Ovo su čak i glumci jedva izdržali!
Foto: Printksin

Monstruozno

(VIDEO) NAJBRUTALNIJE SCENE U ISTORIJI TELEVIZIJE: Ovo su čak i glumci jedva izdržali!

Pop kultura -

Fanovi popularne serije "Walking dead" već odavno su se navikli na monstruozna ubijanja, masakrte, sadizam…

Ipak, ono što je prikazano u poslednjoj epizodi zgadilo je život i samim glumcima.

"Walking dead" je serija u kojoj grupa ljudi pokušava da preživi u apokaliptičnom svetu u kojem vladaju zombiji.

eđutim, kako vreme odmiče veći im problem predstavlju ostali preživeli nego sami živi mrtvaci. Susreću se sa svakakvim sadistima, kanibalima, divljacima…

Sve su uspeli da prežive dok u šestoj sezoni nisu naišli na čoveka pod imenom Negan i njegovu bandu. Slatkorečivi Negan je poređao vođu Rika i njegovu grupu pozitivaca na kolena, održao im govor i jednog od njih mlatnuo po glavi s bejzbol palicom ukrašenom bodljikavom žicom.

Šokantan nastavak donosi to da je Negan verovatno najveći televizijski monstruma ikada.

Ludi sadista u kožnoj jakni i s palicom koju zove Lusil prvo je smrskao glavu crvenokosom Abrahamu, ali nešto kasnije isto je uradio i jednom od najpopularnijih likova koji je na setu od samog početka serije - Glenu. Kao šlag na tortu brutalne epizode, Negan je zamalo naterao glavnog glumca serije Rika da sekirom odseče ruku svom sinu. U poslednjem trenutku se smilovao kad je dobio ono što je tražio.

Zanimljivo je da je ova luda epizoda ostavila traumu i na same glumce. Džefri Din Morgan, čovek koji je glumio Negana je posle priznao da je zamalo pobegao sa seta.

"Snimanje epizode je bilo užasno. U jednom trenutku sam morao da idem u krug i svakog od njih udaram palim. Da, sve sam ih istukao. Bilo je jako teško i došao sam do tačke kada više nisam mogao. Hteo sam da odustanem jer sam emocionalno bio potpuno prazan", priznao je slavni glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track