(FOTO) PRETERA GA! Milijarder raskinuo veridbu sa poznatom pevačicom zbog njenih bahatih hirova
Foto: Profimedia

Pogreši čovek

(FOTO) PRETERA GA! Milijarder raskinuo veridbu sa poznatom pevačicom zbog njenih bahatih hirova

Pop kultura -

Kako prenosi australijsko izdanje magazina „Womans Day“ milijarder Džejms Paker je raskinuo veridbu s poznatom pevačicom Marajom Keri.

Eto, Maraja baš nema sreće u ljubavi, u nekom trenutku se treba zapitati da li je za to sama kriva? Upravo to je mislio njen doskorašnji verenik, Džejms Parker.

Njemu je navodno vrlo smetalo to što je Maraja želala da eksponira njihov privatan život u rijaliti programu. Parker je navodno dozvolio Maraji da zadrži verenički prsten vredan deset miliona dolara kojim se pevačica dičila u medijima da je toliko težak da uz napor podiže ruku.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Iako je Džejms imućan čovek i može bez poteškoća da ispunjava Marajine hirove, šuška se da su njeni zahtevi i troškovi postali nesnosni.

Par se verio u januaru ove godine posle manje od godinu dana veze. Budući da je vest o raskidu veridbe objavio Womans Day, ipak ćemo vest uzeti sa zdravom dozom rezevrve jer su pre neki dan pustili vest da se glumac Kris Hemsvort i Elsa Petaki razvode što su oni isti dan šaljivo demantovali.

(Woman's Day/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja