MRAČNA PORODIČNA DRAMA U HOLIVUDU: Srpska glumica snima film o životu u Srbiji i tetki Gordani

Pop kultura -

Holivudska glumica srpskog porekla Bojana Novaković snima dokumentarni film o porodičnim odnosima u Srbiji, a u prvom planu biće lik njene urnebesne tetke Gordane.

Ovo će biti rediteljski debi poznate glumice, koja igra u trenutno najpopularnijoj seriji "Westworld". Scene ovog filma snimane su proteklog leta, tokom Bojaninog boravka u Srbiji, a film je trenutno u fazi postprodukcije.Film nosi naziv "Forbidden Aunt" (Zabranjena tetka) i donosi priču o "srpskoj porodici koja u svetu telenovela u sapunica dokazuje da život ponekad može da bude dramatičniji i čudniji od fikcije."To će biti mračna porodična drama o njenoj fascinantnoj tetki i ženama u njenoj porodici, otkrio je producent Milan Stojanović.

Podsetimo, Bojana je rođena u Beogradu 1981, ali se sedam godina kasnije sa roditeljima preselila u Australiju. Završila je glumačku akademiju u Sidneju, a njena mlađa sestra Valentina takođe je glumica, poznata po ulozi u australijskoj seriji "Komšije". Pažnju je privukla i svojim urnebesnim snimcima koje je objavljivala pod pseudonimom Jana Novak.

Najpoznatija je po ulogama u filmovima "Devil", "Little Death", "Generation Um..." i "Edge of Darkness", te u seriji "Shameless". Pažnju tabloida privukla je zbog kratke romanse sa glumcem Džejsonom Sigelom, posle čega su je povezivali i sa Kijanuom Rivsom.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track