NEMA GA NIGDE: Prvi dečak koji je optužio Majkla Džeksona za PEDOFILIJU nestao sa lica zemlje!
Foto: Profimedia

HAOS U PORODICI

NEMA GA NIGDE: Prvi dečak koji je optužio Majkla Džeksona za PEDOFILIJU nestao sa lica zemlje!

Pop kultura -

Godine 1993. dečak Džordan Čendler dobio je 20 miliona dolara naknade od Majkla Džeksona, nakon što ga je optužio da ga je seksualno zlostavljao. Džordan danas ima 36 godina, i niko ne zna gde se nalazi.

Džordanov otac Evan te 1993. optužio je kralja popa da je napastvovao njegovog 13-godišnjeg sina. Bio je to prvi put da je Džekson optužen za pedofiliju.

Slavni koreograf Vejd Robson je 2013. godine podneo tužbu u kojoj navodi da je godinama trpeo seksualno zlostavljanje Majkla Džeksona, prenosi Blic. On traži odštetu od pevačeve fondacije, slučaj je i dalje aktivan, i već dugo Robson pokušava da pronađe Džordana kako bi svedočio u njegovu korist. Ali, svi pokušaji bili su bezuspešni.

Kralj popa zbližio se sa porodicom Čendler kada je njegova limuzina pokvarila u blizini njihovog doma u Santa Moniki. Džordan je bio oduševljen što je upoznao veliku muzičku zvezdu, a ovaj ga je pozvao da ga poseti na njegovom ranču Nedođija.

Oboje Čendlerovih roditelja tvrdili su da su uhvatili Džeksona u krevetu sa njihovim sinom u nekoliko navrata, te da ga je tom prilikom neprikladno dodirivao. Evan Čendler je sve to ispričao policiji, a Džekson je uspeo da izbegne optužbe za pedofiliju, pošto se nagodio sa porodicom Čendler van suda i platio im 20 miliona dolara.

Tada je počeo još teži period za njihovu porodicu. Verni fanovi kralja popa počeli su da im šalju preteće poruke jezivog sadržaja. Godine 2006. Džordan je optužio sopstvenog oca za nasilje u porodici, a tri godine kasnije Evan je izvršio samoubistvo.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track