NAJGORI STRAHOVI SE OBISTINILI: Trogodišnji sin poznatog pevača ima rak jetre
Foto: Profimedia

Tuga

NAJGORI STRAHOVI SE OBISTINILI: Trogodišnji sin poznatog pevača ima rak jetre

Pop kultura -

Trogodišnji sin pevača Majkla Bublea, Noa, ima rak jetre, tvrdi jedan argentinski magazin.

Lekari u Los Anđelesu prošlog utorka biopsijom su potvrdili ono čega su se Majkl i njegova supruga, argentinska glumica Luisana Lopilato najviše plašili. Noa je navodno počeo sa hemioterapijom koja će trajati četiri meseca.

"Rak je užasna bolest, ali mi verujemo da će Noa ovo uspeti da prebrodi. Znamo da će pobediti bolest. Sada počinje dug i teško lečenje, ali bez toga ne može. Kažu da su deca obično dovoljno jaka da prebrode hemioterapiju, a moj sestrić je borac", rekla je Luisijanina sestra Danijela.

Ona je dodala da će nakon hemioterapije Noa najverovatnije morati i na operaciju, ali da lekari prognoziraju da su šanse 90 odsto da će pobediti rak. Dečakova majka trebalo je da počne sa snimanjem novog filma, sa Harvijem Kajtelom i Hajdenom Kristensenom, ali su i ona i suprug otkazali sve poslovne angažmane kako bi se posvetili sinu.

Kako tvrde neki mediji, par je Nou odveo kod lekara jer je imao visoku temperaturu. Sumnjali su da ima zauške ili mononukleozu, ali su detaljni pregledi, najpre u Buenos Ajresu a potom i u Los Anđelesu ustanovili da se radi o raku. Pevač i glumica ove tužne vesti objavili su prošle nedelje na Fejsbuku. Par ima i sina Elijasa, koji je rođen u januaru ove godine.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track