(FOTO, VIDEO) TI, MOJA LEPA ANDALUŽANKO: Uz pomoć ovih reči uspeo je da osvoji srca dama CELOG SVETA
Foto: Profimedia

Upoznajte ga

(FOTO, VIDEO) TI, MOJA LEPA ANDALUŽANKO: Uz pomoć ovih reči uspeo je da osvoji srca dama CELOG SVETA

Pop kultura -

Ovaj lepotan anđeoskog glasa, kako ga mnogi nazivaju, rođen je u julu 1996. godine. Francuz sa samo 20 godina uživa u ogromnoj slavi, međutim malo šta se o njemu samom zapravo zna...

U pitanju je zgodni Kendji Girac. Rođen je u Franscuskoj, 3. jula 1996. godine. Veoma je talentovan, svira akustičnu gitaru i peva, mađutim slavu je stekao kroz džipsi pop, kao i pop folk pravac.

"Smatram sebe zavodnikom. I kada sam bio mlađi voleo sam da zavodim, to mi je nešto neverovatno. Kako bih bio u potpunosti srećan i zadovoljan, devojka sa kojom sam mora imati svoje 'ja', i da mi dozvoli da to istražujem i upoznajem vremenom sve više i više. Volim prilično jednostavne devojke, koje stoje sa obe noge na zemlji, i čija glava nipošto nije u oblacima", otkrio je on, mudro skrivajuči da li je trenutno zauzet ili ne.

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Studira elektrotehniku i sam gradi svoj životni put bez oslanjanja na poznate roditelje: Upoznajte zgodnog Aleksu, sina Marije Srećković i Aleksandra Kubure (FOTO)Ona je osvojila Veljka, a njen brat će osvojiti vas: Upoznajte Dušana Bujišića, zaštitnika prelepe Ksenije (FOTO, VIDEO)Venčanje u kraljevskoj porodici: Upoznajte Ljubicu, izabranicu Mihaila Karađorđevića (FOTO)Njegova bivša supruga jako liči na Eminu, a sadašnja je sušta suprotnost: Upoznajte Dušicu, sadašnju suprugu Mirsada Jahovića (FOTO)Ne možete ni da zamislite koliko su lepe: Upoznajte Ivanu i Anđelu, ćerke Bobana Rajovića (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja