(VIDEO) LEDI GAGA OTVORILA DUŠU: Patim od mentalnog poremećaja
Foto: Instagram Printscreen

Traume ostavile traga

(VIDEO) LEDI GAGA OTVORILA DUŠU: Patim od mentalnog poremećaja

Pop kultura -

Pevačica Ledi Gaga priznala je u jednoj emisiji da pati od posttraumatskog stresa.

“Patim od mentalne bolesti - patim od posttraumatskog stresa. Nikome nisam ranije rekla za to. Dobrota koju su mi lekari pokazali, kao i moga porodica i prijatelji, mi je spasila život. Tražim načine da sebe izlečim i shvatila sam da je dobrota najbolji način”, izjavila je pevačica.

Tridesetogodišnja pevačica govorila je u okviru “Share Kindness” kampanje, koja je zajednički projekat njene “Born This Way” fondacije, “Today” i NBC Universal.

Ledi Gaga je u okviru te kampanje posetila Centar “Ali Forney” u Bruklinu gde ja razgovarala sa mladim LGBT beskućnicima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Ova deca nisu samo beskućnici. Mnogi od njih pretrpeli su razne traume. Oni su odbačeni na neki način. Nisam ništa bolja od te dece. Nisam ni gora”, rekla je. “Isti smo. I jedni i drugi hodamo na dve noge istom zemljom i u ovome smo zajedno”, zaključila je Gaga.

Ona je nedavno u intervjuu za “The Horward Stern Show” otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana. Tada je krila to što joj se desilo, jer “nije želela da je silovanje definiše kao ličnost”.

(huffington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track