veliko iznenađenje za mališana

(KURIR TV) NAJRADOSNIJI TRENUTAK ZA DEVETOGODIŠNJEG VULETA: Đule i dečak nastupali zajedno na bini!

Pop kultura -

“Pa ti si kao ja. Ni ja znam da kažem “r”, kao i ti.”

1 / 6 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD – Najmlađi fan grupe Van Gog, a posebno pevača Zvonimira Đukića Đuleta, je mali devetogodišnji Vule Poljak i njegova dve godine mlađa sestra Jana. U subotu veče u Novom Sadu se održavao “Koncert godine 2016.”. Naša ekipa uspela je da spoji Đuleta i Vuleta i tako napravimo mališanu jedno veliko iznenađenje, koje je želeo od malih nogu, a koje će pamtiti ceo život.

Pre koncerta, usledilo je iznenađenje u momentu kada je Vule sa našim novinarom pričao kako najviše voli Đuleta, a onda se on i pojavio, susret njih dvojice je neopisiv. Tolike emocije, sreće, radosti…u zagrljaju svog omiljenog pevača, teško je opisati.

-Ovo je je moj drug Vule i njegova sestra Jana. Vi ćete biti moji specijalni gosti na bini na koncertu, kao veliki-mali fanovi rokenrole muzike – rekao je Đule dok je pričao sa mališanima, koji su zanemeli od sreće.

Ono što je interesatno, a što je iznenadilo I Đuleta, ni mali Vule ne zna da kaže , pa kada je Đule čuo kako priča morao je da simpatično prokomentariše “Pa ti si kao ja. Ni ja znam da kažem “r”, kao i ti.”

Na koncertu grupe Van Gog, tokom čitavog njiovog nastupa na bini su bili Vule i Jana. U jendom trenutku, Đule je zagrlio mališane i predstavio ih publici rečima “Novi Sade, pozdavite najmlađe fanove rokenrola, koji su iz Futoga. Ja ih puno volim”, a nakon toga je usledo neopisiv aplauz i ovacije od strane publike.Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track