Holivudski tračevi

(VIDEO) NJIHOV RASKID JE POSTAO INTERNET SENZACIJA: Blek Čajna OSTAVILA Roba Kardašijana

Pop kultura -

Veza Roba Kardašijana i Blek Čajne završena je na pompezan način. Čajna je spakovala svoje stvari, povela decu i napustila zajednički dom, a Rob je sve objavio na svom Insatgramu.

Sve je počelo kada su se u javnosti pojavile privatne poruke koje su hakeri preuzeli sa Čajninog Instragram profila. U porukama, Čajna Roba naziva debelim i navodi da će ga ostaviti ako se ne sredi.

Čajna se nadala se da će od prezimena Kardašijan zaraditi više novca. Čajna je demantovala sve i navela da poruke nisu sa njenog Instagram naloga. Ubrzo nakon njene poruke stigao je odgovor bivšeg verenika koji se oglasio na Instagramu.

"Dao sam joj sve što sam imao. Nisam znao da sam samo deo njenog plana. Stvarno sam verovao da je zaljubljena u mene, kao što sam ja bio u nju. Zaista sam povređen. Drugačije je kad imate dete sa nekim. To je žena zbog koje sam se posvađao sa ce celom svojom porodicom", objavio je Rob.

Rob je rekao da je verenicu tretirao kao kraljicu, ali da je ona pokupila sve svoje stvari, njihovu ćerku i sina kog je dobila u prethodnoj vezi i ostavila kuću kupljenu za nju praznu. Na emotivnu poruku, Čajna odgovorila je optužbama na njegov račun.

"Cele ove godine nisam radila ništa drugo osim što sam pomagala Robu. Tako je tužno i patetično koliko je nisko pao samo da bi pokrio svoje lične probleme. Rob je metalno bolestan i odbija da se leči. Sam se sebi daje lekove i to samo pogoršava situaciju. Nisam ništa drugo radila osim što sam ga volela i pomagala mu", napisala je Čajna.

"Rob me je preklinjao da imamo Drim. Nervirao me je tokom cele trudnoće. Optuživao me ja da ga varam, slao milion poruka….a onda se iskupljivao poklonima. Verbalno me je zlostavljao svaki dan", tvrdi Blek Čajna.Čajna je navela šta je sve uradila za Roba. Zamerila mu je jer je živela u kući njegove sestra Kloi, ali je kako je napisala, pogazila svoj ponos i napustila svoju kuću da bi bila sa njim. Ona ističe da nikada nije prevarila Roba iako joj je on to zamerao.

"Rob još nije došao da vidi Drim iako zna gde živimo. Ovo je više nego što bilo ko može da podnese. On već četriri godine boluje od kliničke depresije i ja sam završila sa njim dok ne potraži pomoć."

Američki mediji sumnjaju da je reč o marketingu, dok Rob tvrdi da je sve istina i da mu ni malo nije lako.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track