(VIDEO) PROZOR U PRLJAVU MAŠTU: Poznati režiser snimao šta priča u snu... bolje da nije
Foto: Profimedia, Ilustracija

Nije dobro sve znati

(VIDEO) PROZOR U PRLJAVU MAŠTU: Poznati režiser snimao šta priča u snu... bolje da nije

Pop kultura -

Rezultati su bili urnebesni i alarmantni...

Godinama su režiseru i montažeru Adamu Rozenbergu govorili da bunca i priča u snu, zbog čega je odlučio da sam proveri svoje noćne retoričke sposobnosti, piše Newsweek.rs.Rozenberg je postavio Zoom H4n snimač zvuka iznad kreveta (snimci i mikrofon koje vidite na videu predstavljaju dramatizaciju), a rezultati su otkrili neke veoma zanimljive i bizerne stvari koje se odvijaju u našem umu dok spavamo.Pričanje u snu se u medicini naziva "somnilokvij" i predstavlja vrstu abnormalnog ponašanja u snu. Može biti povezano sa snovima, ali to nije nužno. Naučnici još uvek nisu do kraja shvatili šta se tačno dešava u ovoj neobičnoj fazi sna.Ukoliko pričate u snu, a spavate sami, ne brinite - jedino diktofon može da zaviri u vašu podsvest. Ukoliko spavate s partnerom, ili još gore, u blizini roditelja, očekujte ujutru "značajan pogled", bio on pozitivan ili negativan.

Adam Rozenberg, Foto: Slate video printscreen
Adam Rozenberg, Foto: Slate video printscreen

Evo nekoliko rečenica koje je Rozenberg izgovorio, a za ostatak, pogledajte video."O bože, ljudi. Eno šljunka! Nabavi još je***ih peškira, to je odlično sra*e!""Uh oh! Uh, oh, ooo, ooo! Ovaa ah, ah d, vuf. A fuh vurš. Irac. Eh um. Ne varš.""Tamo odlaze svi moji prdeži"."Ššš. Umukni. Začepi tu debelu gu**cu, ti glupi dolaru""Radim najviše što mogu, stvarno radim!""Samo dodaj izgled prađine! Da izgledaš kao... zato što, zato što se ponašaš kao slina. Zato što si krznen. Zato što je fensi""Tačno na, tačno na donjoj liniji, tačno na ljubavnoj liniji. Tačno na pip pup pup pup pup....""Mmmmm, šećeru. U svakom slučaju ti lenji psu, beba, beba, beba pas""Vaaa, i ondam, i i onda onda one devojke, imaju piš**ku, i imaju pe*ise"

Pogledajte još na portalu Newsweek.rs:O Rusiji, ni reč: Procureli dokumenti otrkili Trampove prioritete (FOTO)Potresna ispovest Asadovog vojnika: Evo zašto sam dezertirao iz Sirijske armijeINTERVJU Vladimir Ajzenhamer: Turska ne kontroliše bezbednosnu situaciju u zemljiDEJAN SAVIĆEVIĆ ZA NEWSWEEK: Ljudi se ovde trude da vam zagorčaju životBorba za priznanje: Egipćani ulili novi život 5.000 godina staroj borilačkoj veštini (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track