Carica!

(VIDEO) ESPRESO TVITER: Odgovori Nataše DNK na prozivke zlih tviteraša su luđi od njene emisije!

Pop kultura -

NATAŠA JE PRAVA CARICA! I TAČKA! Prozivali su je, hvalili, upoređivali, a ona je sve iznela kao laf! Uživajte!

Voditeljka koja trenutno važi za najpopularnije TV lice, Nataša Aksentijević, bila je najnoviji gost rubrike Espreso Tviter. Poznata po svojim šaljivim opaskama i britkom jeziku, ni ovog puta nije omanula. Prozivali su je hvalili, upoređivali, a ona je sve to iznela kao laf!

ESPRESO TVITER Ova debela je najgluplja... Odgovori Nataše DNK na prozivke zlih tviteraša su luđi i od njene emisije! (VIDEO)

Neki Tvitraši bili su surovi u komentarima, ali Nataša, glavno lice emisije DNK, se odlično snašla i u svom maniru odgovorila na izazove.

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

"Bgm od ove debele može da se napravi emisija za celu sezonu, ona glavna uloga u svakoj", napsao je neki koji je želeo da iznervira Natašu, ali nije se dala.

Odgovorila mu je šaljivo i napravila foru na svoj račun.

"Obožavam emisiju Natašu DNK, ta emsija i Provodadžija na Hepiju kidaju", zaključio je neko ko očigledno smatra da su ove dve emisije slične. Nataši nije bilo milo zbog upoređivanja, ali kad kaže da obožova...

Foto: Filip Plavčić
Foto: Filip Plavčić

Neki su joj pohvalili, a Nataša nije krila oduševljenje.

"Puno mi je srce kada čujem ovako nešto. Moja ideja i jeste da oraspoložim sve koji gledaju", rekla je.

Neki su je nasmejali, neke je "spustila". A kako se izborila sa optužbama za ponižavanje ljudi, šta je rekla o pilulama za rulet, bakama koje gledaju njenu emisiju, ali i kako je šmekerski odgovirla na brojne nezgodne tvitove - pogledajte u videu:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track