PROKLETA GODINA ZA SLAVNE: Poginuo sin Za Ze Gabor!

Nije ni znao da mu je mama umrla

PROKLETA GODINA ZA SLAVNE: Poginuo sin Za Ze Gabor!

Pop kultura -

Oliver Princ fon Anhalt, usvojeni sin Za Ze Gabor i njenog devetog supruga Frederika Princa fon Anhalta, poginuo je samo nekoliko dana nakon smrti svoje majke.

Oliver je preminuo na Božić, nakon što je sedam dana proveo u komi. Naime, istog dana kada je izdahnula njegova majka, njega je udario automobil.

Nije poznato da li je znao da je Za Za preminula. Kako prenose strani mediji, njegov otac nije imao pojma da je Oliver imao saobraćajnu nesreću. Obavestili su ga tek u ponedeljak, a bio je ubeđen da je nejgov usvojeni sin sve vreme živ i zdrav u Nemačkoj.

Ove tragične vesti potvrdio je Oliverov brat Markus.

"Proživeli smo mnogo toga zajedno, i to su dragocene uspomene. Brate moj, zauvek ćeš ostati u mom srcu. Ne razumem ovaj svet. Zašto?", napisao je on.

Markusa, Olivera, i još nekoliko momaka Za Za i Frederik usvojili su tokom njihovog braka dugog 30 godina. Navodno su im za to platili dva miliona dolara, a sve kako bi mogli da budu naslednici princeze Mari August od Anhalta, koja je i sama platila Frederiku da ga usvoji kada je on imao 36 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track