Najnovije vesti

MLAĐA JE OD NJEGA 12 GODINA OVAKO izgleda žena Miše Janketića! Njihova ljubavna priča je NEVEROVATNA
Foto: Aleksandar Jovanović

Oženjen balerinom

MLAĐA JE OD NJEGA 12 GODINA OVAKO izgleda žena Miše Janketića! Njihova ljubavna priča je NEVEROVATNA

Pop kultura

Glumac Mihajlo Miša Janketić oženjen je godinama balerinom i glumicom Svjetlanom Knežević, s kojom ima četvoro dece.

Marka Janketića smo gledali u popularnoj domaćoj seriji "Ubice mog oca" u poslednjih nekoliko meseci, dok su njegove sestre Iva, Milica i brat Radomir manje poznati.Miša, a sada i njegov sin Marko, poznati su širokoj javnosti, ali njegova supruga se retko pojavljuje u medijima. Miša je od Svjetlane stariji čak 12 godina, a priča o početku njihove ljubavi posebno je romantična.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16, a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio.

Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene", rekao je Miša pre nekoliko godina za domaće medije.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...