BIOLOŠKA MAJKA ANĐELININE ĆERKE PREKLINJE GLUMICU: Pusti me da joj samo ČUJEM GLAS!
Foto: Profimedija

Uvojena Bredova i Anđelinina ćerka

BIOLOŠKA MAJKA ANĐELININE ĆERKE PREKLINJE GLUMICU: Pusti me da joj samo ČUJEM GLAS!

Pop kultura -

Biološka majka Anđelinine i Bredove usvojene ćerke Zahare moli glumicu da joj dopusti da se čuje s ćerkom, koju je dala nausvajanje 2005. godine pošto su je silovali.

"Samo želim da Zahara zna da sam živa i da želim da razgovaram s njom. Ne želim je nazad, ali želim da budem u kontaktu s njom, želim da je nazovem", rekla je Etiopljanka Mentevab Davit Lebiso (31).

"Anđelina je s njom otkad je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Razmišljam o Zahari svaki dan i želim da joj čujem glas i vidim lice. Znam kada joj je rođendan i rastužuje me činjenica da ne mogu da ga slavim s njom", rekla je Lebiso.

Zaharina majka u javnom apelu moli Džolijevu (41) da joj dopusti kontakt s ćerkom.

"Mislim da ne tražim mnogo. Iako su se Bred i Anđelina rastali, znam da će razmišljati najviše o svojoj djeci, stoga se ne brinem za Zaharu", poručila je Etiopljanka.

Mentevab je Zaharu (12) dala na usvajanje 2005. godine. Devojčicu je rodila pošto su je nepoznati muškarac brutalno silovao, a ona nije imala novaca za abortus.U teškoj finansijskoj situaciji, preplašena Mentevab ostavila je četvoromesečnu Zaharu i pobegla. Etiopljanka je sve to otkrila u prvom intervjuu za medije 2007. godine.

24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track