PROGOVORIO GLOGOVAC: Nebojša prvi put o svojoj verenici i privatnom životu!
Foto: Dado Đilas

Poslao odličnu poruku

PROGOVORIO GLOGOVAC: Nebojša prvi put o svojoj verenici i privatnom životu!

Pop kultura -

Naš poznati glumac Nebojša Glogovac retko govori za medije i kada to čini ne priča o svom privatnom životu. Zato je mnoge oduševilo kada je prvi put progovorio o svojoj verenici Milici Šćepanović.

Na pitanje ko ga inspiriše, Glogovac je otkrio da je to upravo njegova verenica.

"Prvo što mi padne na pamet je moja verenica, koja zaista pazi na slabije od sebe, na ljude kojima je potrebna pomoć, ume da se rasplače na najsitniju nepravdu, vodi računa o okolini, da ne troši previše vode. Ne što je moja, ali je ozbiljan primer pažnje prema svetu. I prema resursima i čistoći okoline", rekao je Glogovac.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Potrebno je podizanje svesti i znati šta se dešava sa planetom. Sve se opet svodi na lično zadovoljstvo. Dajemo, jer se mi dobro osećamo. Negde, to ima i jednu manu, trebalo bi da kad leva ruka daje, desna ne zna koliko daje. Trebalo bi da budemo nesvesni i da nam nije važno koliko i šta dajemo. U suštini, čovek je takvo biće. Neka je... Osećam se kao dobar čovek što sam ti pomogao, dao kintu, pomogao deki da ponese voće sa pijace", istakao je.

Na temu koliko deca uče od svojih roditelja, Nebojša kaže:

"Deca uče po modelu, ja sada mislim na našu decu. Jedini način je da taj model bude human i ispravan i da bude o pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem deci dajemo dobar orijentir. Danas u u životu zaboravljene te stvari koje su nematerijalne, koje se ne mogu novcem opisati. Deci treba povratiti veru da je hrabrost dobra, da je ljubav i poštenje dobro. Budućnost dece je u našim rukama", kazao je je Glogovac.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

(Wannabe/UNICEF)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO KURIR TV: Pogledajte PRVI PIKASOVE slike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track