Najnovije vesti

(FOTO) SKANDAL KOJI JE POTRESAO SVET: Poznatu glumicu posle ove scene odveli na PSIHIJATRIJU!
Foto: Profimedia

Šokantno

(FOTO) SKANDAL KOJI JE POTRESAO SVET: Poznatu glumicu posle ove scene odveli na PSIHIJATRIJU!

Pop kultura

Miša Barton hospitalizovana je nakon što je pronađena kako polugola vrišti u dvorištu kuće u kojoj živi.

Glumica koja se proslavila u seriji "Okrug Oranž" dobrovoljno je prevezena u bolnicu na procenu mentalnog stanja nakon ovog incidenta koji se odigrao u četvrtak ujutru.

 

Komšije su pronašle 31-godišnju Mišu na ogradi u dvorištu svog doma u Zapadnom Holivudu. Glumica je urlala da je njena majka veštica, kao i mnoge druge bizarnosti. Na lice mesta stigli su i policajci i vatrogasci zbog sumnje da se predozirala narkoticima.

 

Teško je poverovati da je nekadašnja mlada nada Holivuda o kojoj su svi pričali dospela u ovakvu situaciju.

 

Miša je rođena u Londonu, ali se preselila u Ameriku kada je imala pet godina. Počela je da glumi tri godine kasnije, i pojavila se u hit filmovima "Šesto čulo" i "Noting Hil". Zatim je dobila ulogu u seriji "Okrug Oranž" koji ju je vinuo među zvezde.

 

foto Profimedia
foto Profimedia

Ipak, njena karijera krenula je nizbrdo zbog glumičinog preterivanja sa izlascima.

 

Godine 2007. uhapšena je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dve godine kasnije imala je nervni slom i zadržana je na psihijatriji pošto je pretila da će da se ubije. Godine 2009. njena kuća je prodata na aukciji pošto glumica nije platila hipoteku pet meseci. Istovremeno dobila je tužbu od producenata filma "Promoted", koji su tvrdili da su joj unapred platili honorar za angažman u filmu, ali da se ona nikad nije pojavila na snimanju.

 

Potom ju je tužio i stanodavac kojem nije plaćala kiriju za stan u Njujorku. Zbog svega ovoga, veruje se da je Miša ostala bez doma i bez novca.

 

foto Profimedia
foto Profimedia

Njen odnos sa majkom takođe ima dugu i burnu prošlost. Ona je svoju majku Nualu tužila 2015. godine tvrdeći da ju je prevarila i da joj je ukrala novac, dok ju je prošle godine optužila da namerno sprečava prodaju njihove zajedničke vile na Beverli Hilsu vredne sedam miliona dolara. Tvrdila je i da su je roditelji izbacili iz kuće i da je ne puštaju da se približi imanju. Slučaj je okončan prošlog februara kada su se glumica i njena majka nagodile i kada je Nuala pristala da proda kuću.

 

foto Profimedia
foto Profimedia

Nuala je godinama bila menadžerka svojoj ćerki, dok je ona nije optužila da je pohlepna. Miša je u tužbi navela i da ju je majka lagala koliki su joj honorari u filmovima i da joj je davala manje nego što je zaradila, te da je pod njenim imenom otvarala butike i prodavala modne kolekcije, od kojih glumica nije videla ni dinara.Sa druge strane, Nuala je ćerkine optužbe nazvala besmislicom. Obe već godinama imaju finansijske probleme.

 

foto Profimedia
foto Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...