Najnovije vesti

SRPSKA PRINCEZA OTKRILA SVE DETALJE: Evo kako stvarno izgleda život pored princa!
Foto: Damir Dervišagić

Žive bajku

SRPSKA PRINCEZA OTKRILA SVE DETALJE: Evo kako stvarno izgleda život pored princa!

Pop kultura
00:00h

Romatična ljubav krunisana brakom princeze Ljubice Ljubisavljević (27) i princa Mihaila Karađorđevića (31) dokazuje da bajke postoje i u stvarnom životu!

Srpska Kejt Midlton osvojila je srce ne samo princa, već i cele nacije. Aristokratska lepota, sveden i nežan izgled, savršen sistem vrednosti, obrazovanje, humanost, ljubav prema prirodi i životinjama samo su neke od pozitivnih karakteristika naše princeze!Ljubavna priča ovog para nije počela iza sedam mora i gora, ali je princ, baš kao u bajkama, na konju osvojio Ljubicu.

"Upoznali smo se preko prijatelja. Već na prvi pogled znala sam da mi se dopada. Od samog početka imali smo toliko zajedničkih interesovanja, da nisam mogla da poverujem. Kada je rekao da i on voli konje, oduševila sam se i vrlo brzo smo se zajedno družili s najdražim životinjama", priča princeza Karađorđević.Ljubica kao da je rođena da bude princeza, a to odaju gracioznost u njenim pokretima, kao i mekoća glasa dok priča ljubavnu priču.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Iskreno verujem da život iz bajke svako definiše za sebe. Moja ideja života iz bajke je bila da imam pored sebe pravu ljubav uz puno podrške, zatim da radim sa životinjama i da se bavim poslom koji mi pruža priliku da se stalno usavršavam i napredujem. U tom smislu, ja definitivno živim život iz bajke. Ali ako me pitate da li živim život princeze na zrnu graška, onda ne, Mihailo i ja živimo u našoj porodičnoj kući i oboje puno radimo da bismo ostvarili svoje ciljeve", priča Ljubica.

Sve to ukazuje na plemenitost i skromnost ove mlade dame koja je završila Farmaceutski fakultet, ali se bavi i marketingom i pisanjem blogova.

Ona i Mihailo obožavaju prirodu, konje, i često idu na jahanje. Gotovo celu godinu proveli su na selu na jugu Srbije gde živi Mihailova majka princeza Linda, sa svojim konjima. Društvo im je pravio i pas bez kog ne idu nigde.

"Na ranču Mihailove mame imamo tri konja, ali nijedan nije beo. Kao devojčice mi sanjamo o tom princu na belom konju, a onda kada odrastemo shvatimo da je od bele boje i fizičkog izgleda daleko važnije ono što nosimo unutra. Naše konje smo odabrali po temperamentu i brojnim drugim faktorima, boja je bila najmanje važna. Sva tri su dorati", priča princeza.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Mladi par krunisao je prošle godine svoju dugogodišnju ljubav u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, a ceremonija kraljevskog venčanja na Belom dvoru u Beogradu oduševila je istaknute ličnosti i mnogobrojne članove kraljevske loze, koji su tim povodom došli iz Engleske.

Medeni mesec Karađorđevići su ostavili za proleće, a novogodišnje praznike princ i princeza proveli su sa porodicom u Londonu.

"Na našem imanju u Engleskoj imamo prelepu kuću sa dvorištem, i veoma volimo da boravimo tamo. Spremila sam večeru, pozvali smo prijatelje i u dragom društvu i toplom domu ušli smo u ovu godinu. Nakon toga vratili smo se u Srbiju da bismo proslavili Božić", objašnjava naša sagovornica.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Iako još uvek žive u Beogradu, mladi par planira da se preseli na selo.

"Voleli bismo da živimo u okolini Beograda, da bismo mogli da gajimo konje i uvek budemo okruženi prirodom. Naša želja da je da se bavimo raznim društveno-korisnim projektima u našoj zemlji. Moj otac princ Tomislav je obožavao Srbiju i poslednje godine svog života proveo je na Oplencu. Najbolje se osećam okružen svojim narodom, ovde u Srbiji, uz Ljubičinu podršku u svemu što radimo. Za nas je prirodni predeo poseban deo svake nacije, a Srbija poseduje neke od najlepših predela koje smo imali prilike da vidimo. Naša tradicija, nacionalni i kulturni identitet su toliko bogati i jedinstveni", kaže Mihailo Karađorđević.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA!
(Puls)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...