VIDEO RAZBIJA TABUE: Glumica smršala 72 kg, udala se za 19 godina mlađeg i rodila dete u 50. godini
Foto: Instagram Printscreen

Bizarni uspeh!

VIDEO RAZBIJA TABUE: Glumica smršala 72 kg, udala se za 19 godina mlađeg i rodila dete u 50. godini

Pop kultura -

Britanska glumica Tina Maloun (54) se celog života borila sa viškom kilograma. U 51. godini je konačno uspela da smanji svoju težinu, i to čak neverovatnih 72 kilograma!

Glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Besramnici" je sa 50 godina postala majka devojčice što je naišlo na žestoku osudu britanske javnosti. Njen 19 godina mlađi suprug vršnjak je njene prve ćerke, a zamerala joj se i odluka da rodi tako kasno.

Ali, energična glumica nije se zamarala komentarima, pa čak ni zlim jezicima koji su tvrdili da je dete jedini način da zadrži mlađanog Pola, baš kao što se iz istog razloga navodno podvrgnula i silnim estetskim operacija. Naime, uz operaciju otklanjanja viška kože koja je bila nužna nakon neverovatnog gubitka kilograma, Malounova se podvrgla i operaciji vrata, lica, kapaka, grudi i zadnjice, a sve to ju je koštalo oko 50.000 funti.

Zvezda se na mišljenje javnosti nimalo ne obazire, a komentari je nisu pokolebali da svoje telo ponosno pokazuje, a ona ističe kako se "nikada nije osećala bolje, zadovoljnije, zdravije i srećnije."

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track