PLAŠI SE SAMOĆE: Anđelina Džoli posle RAZVODA želi da USVOJI još dece
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

PLAŠI SE SAMOĆE: Anđelina Džoli posle RAZVODA želi da USVOJI još dece

Pop kultura -

Glumica Anđelina Džoli navodno je spremna da usvoji još dece, čim završi brakorazvodna parnica s Bredom Pitom. Anđelina je do sada pružila dom deci iz Kambodže, Etiopije i Vijetnama, a ima nameru da usvoji još nekoliko ugroženih mališana.

Iako ima šestoro dece, od kojih troje biološke, Anđelina ne odustaje od proširenja porodice. Glumica se navodno plaši dana kada će njena deca odrasti i napustiti porodični dom.

"Smatra da ima dobre uslove, deca je čine srećnom", rekao je glumičin prijatelj koji tvrdi da se Džolijeva sprema da ussvoji još dece.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glumica je usvojila jednogodišnjeg dečaka iz sirotišta u Kambodži 2002. godine i dala mu ime Medoks (15). Tri meseca nakon toga, razvela se od glumca Bilija Boba Torntona a sina je sama odgajala 3 godine. Breda je upoznala 2005. godine, kada je s njim usvojila devojčicu iz Etiopije, Zaharu (12).

Anđelina je iduće godine rodila prvu biološku ćerku Šilou (10), a zatim je sa Bredom 2007. godine usvojila tada trogodišnjeg dečaka iz Vijetnama Paksa (13).

Tada najpoznatijih holivudski par na svetu 2008. godine dobio je još dvoje biološke dece, blizance Knoksa (8) i Vivijan(8).

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track