FAVORIT ZA POBEDNIKA EVROVIZIJE: Naša Tijana na petom mestu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Dobar put

FAVORIT ZA POBEDNIKA EVROVIZIJE: Naša Tijana na petom mestu!

Pop kultura -

Predstavnica Srbije na takmičenju u Ukrajini svrstana među favorite s Italijom, Belgijom, Portugalom i Švedskom, tako da možemo da se nadamo pobedi

Ostalo je još manje od dva meseca do Evrovizije u Kijevu, a kladionice širom sveta izbacuju kvote za pobednika. Srpska predstavnica Tijana Bogićević, prema njihovim procenama, nalazi se na petom mestu.Iako naše kladionice još uvek nisu dale ponudu, sudeći po stranim sajtovima, Tijana s pesmom „In Too Deep“ ima velike šanse i možemo se nadati i pobedi. Statistika nekih od najposećenijih sajtova kaže da je Italija zasad na prvom mestu i jedan od favorita s obzirom na to da imaju interesantan nastup, uključujući i kostim majmuna. Druga je Belgija, dok je treća Švedska. Četvrto mesto zauzima Portugal, a odmah iza je srpska predstavnica. Crnogorski predstavnik Slavko Kalezić, tek je na 32. mestu, a odmah iza njega je hrvatski predstavnik Žak Houdek.

Poslednjih deset godina naša zemlja je imala mnogo uspona i padova kad je u pitanju takmičenje za pesmu Evrope. Ono što je sigurno jeste da je naš obraz osvetlala Marija Šerifović 2007, kad je pobedila s pesmom „Molitva“. Visoko se kotirao i Željko Joksimović, koji je pre 13 godina osvojio drugo mesto s pesmom „Lane moje“, a 2012. treće s pesmom „Nije ljubav stvar“. Jelena Tomašević 2008. godine s pesmom „Oro“ zauzela je šesto mesto, dok ostali predstavnici Srbije nisu imali sreću da biudu visokokotirani.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NAŠA PREDSTAVNICA NA EVROVIZIJI: Neću da budem arogantna i pričam o pobedi!

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track