GLUMAC NAKON 30 GODINA OSTAVIO MARIHUANU: Evo zašto se rešio tog poroka i kakve POSLEDICE ima!
Foto: Profimedia

Vudi Harelson

GLUMAC NAKON 30 GODINA OSTAVIO MARIHUANU: Evo zašto se rešio tog poroka i kakve POSLEDICE ima!

Pop kultura -

Američki glumac Vudi Harelson, poznat je kao veliki zagovaratelj lične upotrebe marihuane i poslednjih tridesetak godina nije odustajao od tog stava.

Međutim, u intervjuu koji je nedavno dao iznenadio je sve. Rekao je da je pre godinu dana potpuno prestao da puši marihuanu jer je osećao da ga čini "emotivno nedostupnim".

"Jedan od učinka marihuane je euforija, ali kad pušite sve vreme, to jednostavno postane... ma, znate", rekao je Harelson pomalo zagonetno.

Nakon što se rešio ovog poroka, glumac je priznao i da je uvek voleo da se provodi po žurkama, ali umereno.Glumac je otkrio i da je marihuana dosta loše uticala na njega.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Uticalo mi je na razmišljanje, negativno mi je uticalo na pamćenje i druge mentalne procese. To mi je predstavljalo problem. Valjda je to posledica 30 godina partijanja, previše partijanja", rekao je.

To, naravno, ne znači da je po svaku cenu promenio stavove o marihuani, što ni ne čudi obzirom da je u jednom trenutku predao papire kako bi dobio dozvolu za uzgoj i plantažu marihuane u svom domu na Havajima.

"Nemam probleme s pušenjem. Mislim da je to sjajno. Mislim da je marihuana sjajna droga, ali samo... Ma, čak i policija kaže da je euforija jedna od posledica", rekao je on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

(jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track