EKSKLUZIVNO! Stiže zvezda u seriju Ubice mog oca: Anica Dobra zavodi Vuka Kostića
Foto: Stefan Jokić

Glumačko pojačanje

EKSKLUZIVNO! Stiže zvezda u seriju Ubice mog oca: Anica Dobra zavodi Vuka Kostića

Pop kultura -

Glumica će tumačiti lik forenzičarke koja dolazi u tim inspektora Aleksandra kako bi mu pomogla da reši nove zločine

Snimanje hit serije „Ubice mog oca“ startuje već za nekoliko meseci, a zvezda druge sezone biće Anica Dobra, saznaje Kurir.

Ljubavnici u prvoj sezoni... Nina Janković i Vuk Kostić
Ljubavnici u prvoj sezoni... Nina Janković i Vuk Kostić

Glumica koja godinama ima uspešnu karijeru u Nemačkoj tumači lik forenzičarke, koja će doći kao zamena za ranjenu koleginicu, a možda i preoteti srce zgodnog inspektora Aleksandra, koga igra Vuk Kostić, od lepe Jelene, odnosno Nine Janković.Saradnja- Anica je bez razmišljanja prihvatila da igra u seriji. Veoma joj se dopala prva sezona i nije bilo potrebe ubeđivati je. Ona je ranije sarađivala s rediteljem i Vukom Kostićem na filmu „Ljubav i drugi zločini“ Stefana Arsenijevića. Bili su i direktni partneri i ljubavnici. Nastavili su da se druže i nakon te saradnje - objašnjava sagovornik Kurira iz produkcije.Anica će zameniti Ninu na poslu forenzičarke i pomoći inspektoru Vuku da otkrije ubice u novih nekoliko zločina, koje ćemo pratiti.

Igraju kod Kovačevića- Koleginice i, možda, buduće suparnice Dobra i Jankovićeva sarađivale su ranije na hit predstavi „Hipnoza jedne ljubavi“. U komadu Duška Kovačevića igraju majku i ćerku. Za novu sezonu „Ubica mog oca“ biće angažovana i glumica koja će igrati majku forenzičarke Jelene - zaključuje priču naš sagovornik.Kako bismo proverili naša saznanja, pozvali smo reditelja serije „Ubice mog oca“ Predraga Gagu Antonijevića.- Anica će igrati intrigantnu osobu i novu forenzičarku. Ne mogu ništa više od toga da vam otkrijem - rekao je Antonijević za Kurir.Gaga i Anica sarađivali su pre 28 godina na seriji „Balkan ekspres 2“. Glumica se retko pojavljivala u domaćim serijama, a poslednju ulogu je ostvarila u rimejku „Otvorenih vrata“. U igranom programu velike uloge je ostvarila u Nemačkoj, što joj je obezbedilo status zvezde.

Nina o suparniciOBOŽAVAMO SE I DRUŽIMONina Janković ima samo reči hvale za svoju pozorišnu majku.- Anica i ja delimo garderobu. Nas dve se obožavamo i super se provodimo na sceni i van nje - otkrila je Nina u intervjuu za Kurir.

Ljubomir Radanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dirljiv susret nakon 30 godina: Ekipa popularne serije ekskluzivno u magazinu Story i dalje želi bolji život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track