Kao braća režirali Matriks, pa započeli život kao SESTRE: Teško je sakriti se kao transrodna osoba
Foto: Profimedia/Printscreen Youtube

Vačovski duo, nekad i sad

Kao braća režirali Matriks, pa započeli život kao SESTRE: Teško je sakriti se kao transrodna osoba

Pop kultura -

Leri i Endi, braća Vačovski kako su ih svi zvali i znali, režirali su "Matriks". Bili su u "Matriksu" "do guše", pišući i stvarajući franšizu velikim delom. Takođe, obojica su transrodne osobe, koje žive punim plućima od onog trenutka kada im je sopstvenoj koži postalo sasvim lagodno, a evo i kako...

Lorens Vačovski postao je Lana nakon "Speed Racer"-a 2008. godine, te je slavni duo počeo da se predstavlja kao Endi i Lana Vačosvki.

U martu 2016. Endi se javno oglasio kao Lili, nakon što je jedan novinar Dejli Mejla pokušao da je primora da odrade intervju na tu temu. "Kada živite kao transrodna osoba, teško je sakriti se. Samo mi je bilo potrebno malo vremena da to složim u svojoj glavi, da se osećam udobno", rekla je ona.

"Znala sam da ću u nekom trenutku morati javno da istupim."

U istom saopštenju, istakla je da je dotični novinar u ponedeljak došao pred njena vrata, tražeći joj da otkrije svoj identitet, što je bilo direktno kršenje njenih prava.

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Do sada neviđena fotografija Gage Nikolića ugledala svetslost dana, zahvaljujući Slobodi Mićalović: Popularna glumica prisetila se srećnijih vemena... (FOTO)

Za romantični getaway izabrali su italijansku divu na vodi: Sjajno stilizovana Severina sa suprugom Igorom uživa u odmoru OVAKO (FOTO)

Seun Kuti: Ono za šta se borio moj otac - to je ono za šta se ja borim danas (FOTO)

Ljubav je uvek najlepši povod za slavlje: Ovi poznati parovi danas obeležavaju Mladence!

Povodom današnjeg skandala na konferenciji oglasila se i ona: Marijana Mićić objasnila šta se ZAPRAVO dogodilo (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track