ONA JE SA 17 SILOVANA I ODBILA DA ABORTIRA: Rodila sina koji je danas velika SVETSKA ZVEZDA, nećete verovati o kome se radi! FOTO
Foto: Profimedia

Nećete verovati o kome je reč

ONA JE SA 17 SILOVANA I ODBILA DA ABORTIRA: Rodila sina koji je danas velika SVETSKA ZVEZDA, nećete verovati o kome se radi! FOTO

Pop kultura -

Ove detalje iz života veoma poznatog pevača sigurno niste znali! Njegovoj majci nije bilo ni malo lako, ali uspela je i danas je ponosna na svog sina.

Naime, u pitanju je Džastin Biber koji danas ima 28 godina i od tinejdž zvezde je porastao u dokazanog profesionalca.

Međutim, svega toga ne bi bilo da njegova majka Peti Melet sa 17 godina nije donela pravu odluku i odbila da abortira.

Peti Melet, Džastin Biber
foto: Profimedia

Peti je pre trudnoće preživela seksualno zlostavljanje i sve posledice koje ono nosi. Osećala je sramotu, ličnu krivicu zbog svega što joj se desilo, pokušala je i samoubistvo. To je bila kulminacija godina patnje, drogiranja, alkoholisanja. Sve to Peti je pretočila i u knjigu, koja je sedam dana nakon objavljivanaj postala bestseler "Njujork tajmsa". Želela je da njeno iskustvo pomogne drugima.

1 / 4 Foto: Printskrin Instagram

Sa 17 godina bila je trudna sa Džastinom. Ohrabrivali su je da abortira, ali, kaže Melet, to je za nju bila neprihvatljiva opcija. "Jednostavno, znala sam da ne mogu. Znala sam samo da treba da ga zadržim. I da dam najbolje od sebe. Znate, nisam znala kako ću sve to, ali jednostavno nisam mogla da odustanem", rekla je Melet.

Peti Melet, Džastin Biber
foto: Profimedia

Kada je prvi put čula svog sina da plače, to je, kaže, bila muzika za njene uši. Zna, kaže, da to sada zvuči ludo, ali on je zvučao kao da peva.

Ostalo je istorija, od njegove karijere do ženidbe i novog poglavlja u životu.

(Kurir.rs/Today)

Bonus video:

02:11

Divac: SULUDO! MAJKA NIKAD NE OSTAVLJA DETE ZBOG SIROMAŠTVA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track