Najnovije vesti

U TAJNOSTI I SKROMNO: Posle 3 MESECA sahranjen Džordž Majkl!
Foto: Profimedia

Ispraćen na večni počinak

U TAJNOSTI I SKROMNO: Posle 3 MESECA sahranjen Džordž Majkl!

Pop kultura

Britanski pevač Džordž Majkl, koji je umro pre više od tri meseca, sahranjen je, saopštila je njegova porodica posle privatne ceremonije.

"Možemo da potvrdimo da je Majklsahranjen u prisustvu porodice i najbližih prijatelja", navela je porodica i zahvalila za poruke podrške.

Britanska policija je početkom marta zaključila da je taj muzičar 25. decembra 2016. umro od bolesti srca i jetre. Ranije je imao i druge zdravstvene tegobe i probleme s alkoholizmom i narkoticima.

Majkl, čije je pravo ime bilo Jorgos Kirijakos Panajotu, rođen je 25. juna 1963. godine u Londonu i bio je sin kiparskog Grka i Britanke.

Postao je svetski poznat kao deo dueta "Vam" (Wham), koji je osnovao sa svojim školskim drugom Endruom Ridžlijem 1980-tih godina.

Kasnije je imao vrlo uspešnu solo karijeru i za nepunih 40 godina osvojio dve nagrade Gremi i prodao više od 100 miliona albuma.

Neki od njegovih najpoznatiji hitova su "Faith", "Father figure", "Freedom", "Careleš Whisper", "One More Try", "Monkey", "Praying for Time", "Outside".

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...