U DETINjSTVU JE LEKOVE ZA SMIRENjE PILA KAO BOMBONE: Čuvena lepotica otkriva SVE o svom životu
Foto: Profimedia

ODUVEK KONTROVERZNA

U DETINjSTVU JE LEKOVE ZA SMIRENjE PILA KAO BOMBONE: Čuvena lepotica otkriva SVE o svom životu

Pop kultura -

Iako će u oktobru napuniti tek 33 godine, ćerka čuvenog rokera toliko je patila u životu da je rešila da objavi memoare i oslobodi se svih emocija.

U toku aprila, u prodaji će se naći knjiga "Nema je*enih tajni: Pisma opasne ku*ke", autobiografija Keli Ozborn, ćerke legende rokenrola Ozija Ozborna, piše Story.rs (http://www.story.rs).Strani mediji javljaju da je Ozijeva mezimica u ovoj knjizi otkrila sve detalje svoje borbe sa zavisnošću od narkotika i lečenja lajmske bolesti. Kao najteži trenutak u životu, Keli je istakla momenat kada su joj lekari dijagnostikovali treći stadijum lajmske bolesti.

Ozbornova je mesecima lečena pogrešnom terapijom, pa je pomoć morala da potraži na nekom drugom mestu, zbog čega je s bratom - kojem je tada dijagnostikovana multipla skleroza - otputovala u Nemačku. - Nadu sam dobila nakon što sam upoznala doktora koji je lečio mog brata - laknulo mi je, tada mi je uspostavljena prava dijagnoza. Ipak, bila sam uplašena jer nisam znala hoće li lekari moći da mi pomognu.Ona je objasnila da želi da njena bolest ostane tajna jer joj je bilo dosta ispovesti poznatih ličnosti koje su svoje zdravstveno stanje koristili kako bi duže opstali na sceni.To nije bila njena jedina muka - Ozbornova se borila i s tabletomanijom. - U detinjstvu sam stalno bila napeta, pa su mi lekari često prepisivali lekove za smirenje. Neću preterati ako vam kažem da su mi ih davali kao što dele bombone. Čak i da su mi zaista davali bombone, mislim da bi razmislili o količini koju su mi dali - istakla je Keli.

Ona je napisala je veoma mlada naučila kako da sakrije od svih da koristi droge. Kokain joj se, kaže, nije dopadao, a ekstazi joj se gadio. Najgorim iskustvom u svom životu smatra korišćenje kristal meta. Međutim, nijedna od tih tragedija ne može da se poredi s trenutkom kada je Keli saznala da je njena majka doživela moždani udar. Njen otac Ozi se, od tuge, napio toliko da je završio na ispiranju želuca. - Trenutak u kojem shvatate da vam i otac i majka leže u istoj bolnici i bore se za život ne može da se poredi ni sa čim - zaključila je.Sa sajta Story.rs preporučujemo vam još:NIKAD JE NISMO VIDELI OVAKO ZALjUBLjENU: On je bio JEDINI dečko kojeg je Marija Šerifović predstavila javnosti (FOTO)MOLI JE DA SE POMIRE I UPOZNA UNUKE: Evo šta je Ana Kokić poručila ocu sa kojim ne razgovara 17 godina (FOTO)TRAGEDIJA ZA KOJU MALO KO ZNA: Zbog ove nesreće, Federer je mesecima nastupao uplakan i skrhanŽELjKO ŠAŠIĆ SKRHAN BOLOM: Nedostaje mi Sofija, želim da je zagrlim i poljubimNEKI JE OSUĐUJU, NEKI NE MOGU DA ODVOJE POGLED: Haljina koju je Dženifer Aniston ponela na crvenom tepihu je TEMA DANA (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track