(FOTO) Njegovim plavim očima niko nije odoleo: Ovaj glumac je i dalje šarmantan, ali NEPREPOZNATLJIV
Foto: Profimedia

(FOTO) Njegovim plavim očima niko nije odoleo: Ovaj glumac je i dalje šarmantan, ali NEPREPOZNATLJIV

Pop kultura -

Pred njegovim duhovitim opaskama niko nije mogao da poklekne. Poznati glumac je napunio 71 godinu, a mnogi ga ne bi prepoznali na ulici, piše Story.rs

Rođen u Ohaju u radničkoj porodici, Ed O Nil je od malena naučio kako se treba boriti kroz život. Ljubav prema fudbalu mu je omogućila stipendiju na fakultetu istorije, a svoju ljubav prema glumi spoznao je tek kasnije. Ipak, uloga koja ga je proslavila došla je malo kasnije i to u popularnoj seriji Bračne vode (Married with children), gde je tumačio lik Al Bandija, čije duhovite opaske se i dalje prepričavaju.

Poznat po svom mačo stavu i predivnim plavim očima Ed je vrlo brzo skupio pravu armiju obožavateljki, ali jedna lepotica sa filmskog seta je zauvek osvojila njegovo srce. Naime, Ketrin Rusof, popularna glumica, gostovala je u samo dve epizode poznate serije, ali to je bilo dovoljno da se Ed nepovratno zaljubi u nju.

Danas tumači jednu sličnu ulogu.U poznatoj seriji Moderna porodica, Ed je zaigrao pored prelepe Sofije Vergare u ulozi sakrastičnog Džeja. I dok su ga mnogobrojni obožavatelji prepoznali čim se pojavio na setu, njegova mnogobrojna publika priznaje da je Ed O Nil danas neprepoznatljiv.Sa sajta Story.rs, pročitajte i: Odrekla se duge zlatne kose: Ko bi se usudio da iskopira novi izgled Jelene Karleuše? (FOTO)Nakon dva meseca restriktivne ishrane došla sam do savršene linije: Ova DIJETA je TAJNA USPEHA Indire Radić (FOTO)Naočare za sunce su joj ODLETELE SA GLAVE: Zašto je voditeljka gošći glumici udarila šamar u sred emisije? (VIDEO)U smernoj haljini sa kratkom kosom NE LIČI NA SEBE: Kim Kardašijan drastično promenila izgled (FOTO)Bolest je potpuno promenila njen život: Sofija Rajović iskreno o svojoj borbi za zdravlje (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track