(FOTO)Danas puni 47 godina, a izgleda kao BOMBA: Ovo je tajna Ume Turman!
Foto: Profimedia

(FOTO)Danas puni 47 godina, a izgleda kao BOMBA: Ovo je tajna Ume Turman!

Pop kultura -

Poznata glumica je svojom neverovatnom harizmom osvojila milione širom sveta. Iako je često dozovoljavala sebi da zbog različitih uloga izgleda potpuno drugačije, jedno je sigurno - kad god se pojavi na nekom važnom događaju, Uma Turman zablista i oduševi sve prisutne, piše Glossy

Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste činjenica da iako godine prolaze, Uma Turman ne pokazuje nijednu boru, a njena koža blista prirodnim i zdravim sjajem. Kada su je upitali koja je tajna njene lepote, Uma Turman je odgovorom iznenadila sve!

Izgleda da one kupke u mleku zasta deluju", rekla je Uma nasmejano. Kupke u mleku su jedan od najstarijih recepata za lepotu koje je koristila još i Kleopatra i kraljca Elizabeta Prva. Ovaj posebni spa ritual, naravno, ne podrazumeva da se zaista kupate u mleku, već da mleko dodate u svoju kupku, a potom ubacite i svoj odabir aromatičnih ulja koja će nahraniti vašu kožu. Ukoliko se odlučite da sami napravite ovakvu kupku, napunite kadu, dodajte 4 šolje mleka, malo morske soli i nekoliko kapljica eteričnog ulja. Nakon ovakvog užitka, ne zaboravite da se isperete običnom vodom.

Sa sajta Glossy pročitajte još i:

Sada će imati DUPLO TEŽI posao: Kada su odlučivali o Kostinom imenu, Jovana i Željko Joksimović su imali OVO u vidu (FOTO)Zvezda društvenih mreža: 10 razloga zašto pratimo Anastasiju (VIDEO)Sve Beograđanke ih imaju, ali ih POGREŠNO nose: Zorannah objasnila kako se nosi ULTIMATIVNI TREND SEZONE (FOTO)Vraća holivudski trend na velika vrata: Popularna pevačica ponovo u ombre nijansama (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bez estetske hirurgije i SKUPIH preparata: Evo kako (i zašto) najveće holivudske lepotice uvek izgledaju savršeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track